Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Velniņu nedarbi 1. aprīlī

Liene Paukšēna, 31.03.2011. 09:40

Teātrī „RīBēJa MuTe" turpinās Velniņu nedarbi. Tikai vienu dienu – 1. aprīlī „Biļešu paradīzē" būs iespēja iegādāties biļetes ar 50% atlaidi uz mūzikla „Velniņi" izrādēm 1. maijā pl.12.00 un pl.16.00.
Velniņu nedarbi 1. aprīlī

Mūzikls tapis pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa pasakas „Velniņi" motīviem, sadarbojoties divām izcilām radošām personībām – dzejniekam un tulkotājam Pēterim Brūverim un komponistam Valtam Pūcem.

Izrādes scenogrāfijas mākslinieks Kristians Brekte rosina paskatīties uz notikumiem mūsdienu bērna acīm, lai skaidrs top ikvienam bērnam, ka katrā cilvēkā kāds velniņš dzīvo un dzīvos laiku laikos. Spilgts un individuāls rokraksts redzams izrādes kostīmos. Kostīmu māksliniece - Liene Rolšteina. Izrādes horeogrāfs Andrejs Filipovs, izrādes režisors Juris Jonelis.

Kvalitāti vairojošs ir fakts, ka izrādē skan „dzīvā" mūzika, ko izpilda instrumentāla grupa komponista Valta Pūces vadībā.

Galvenajās lomās – dziedātājas Aisha un Candy, Dižvelns – mūziķis Niks Matvejevs, Saimniece un saimnieks, bet 2. cēlienā arī Karaliene un Karalis aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa un operas solists Jānis Apeinis, Laupītāji – operas solisti Imants Erdmans un Andris Lapiņš, Princese – dziedātāja Annija Putniņa, Velniņi un Jēriņi – Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris (diriģenta Romāna Vanaga vadībā).

Mūzikls pirmizrādi piedzīvoja 2010. gada 6. maijā.

Mūzikla „Velniņi" izrādes notiek VEF Kultūras pilī (Ropažu iela 2).

Uz izrādi aicinām vecākus ar bērniem vecumā no 5 gadiem.

Izrāde ir 2 cēlienos.

Papildus informācija – www.ribejamute.lv

Biļetes uz visām RīBēJa MuTe izrādēm var iegādāties „Biļešu Paradīze" kasēs (telefons: 90002000) vai Internetā: www.bilesuparadize.lv. Kolektīvos pieteikumus pieņemam pa telefonu 27049161.

RīBēJa MuTe ir projektu teātris, kuru 2005. gada 1. jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. RīBēJa MuTe turpina īstenot interesantas un vērtīgas ieceres, tā paplašinot kultūras piedāvājumu un inteliģentas izklaides iespējas bērniem un vecākiem Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV