Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Betmens" pārceļas uz Pitsburgu

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 07.04.2011. 11:42

Režisora Kristofera Nolana filma "Betmens 3" tiks uzņemta Pitsburgā, Pensilvānijas štatā, raksta Deadline.com.
"Betmens" pārceļas uz Pitsburgu

Filmas režisors un scenārija autors Kristofers Nolans atklāj, ka "Pitsburga ir ļoti skaista pilsēta, tajā ir viss, ko meklējām, lai filmas uzņemšana noritētu veiksmīgi".

Savukārt Pitsburgas pilsētas mērs Lūks Ravenstāls intervijā Deadline.com stāsta: „Mēs esam saviļņoti par to, ka "Betmenu" uzņems Pitsburgā. Apsolu, ka filmas veidotājus sagaidīsim ar atplestām rokām!"

Kā zināms, abas iepriekšējās filmas (Gothemas pilsētas ainas) uzņēma Čikāgā. Nolans Gothemas pilsētu savās filmās attēlojis krietni savādāk nekā Betmena komiksos un iepriekšējās ekranizācijās ierasts, proti, reālistiskāk - gluži tāpat kā pašas filmas. Sākotnēji izskanēja informācija, ka "Betmens 3" (oriģinālais nosaukums - "The Dark Knight Rises") tiks filmēts Ņūorleānā, taču plāni tika mainīti.

"Betmena" turpinājumu, kas būs pēdējā Nolana triloģijas daļa, plānots uzņemt šī gada vasarā, bet uz ekrāniem tā nonāks 2012. gada 20. jūlijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Kristofers Nolans

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV