Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

"Gaidot Godo" šosezon pēdējo reizi

Zane Estere Gruntmane, 12.04.2011. 09:07

Ceturtdien, 14.aprīlī, plkst.19:00 kinogalerijā K-Suns, šosezon pēdējo reizi Godo aicina ļaujies pesimismam un bezjēdzībai, smiekliem un asarām un meklēt atbildes uz esamības jautājumiem absurda drāmā "Gaidot Godo".
"Gaidot Godo" šosezon pēdējo reizi

Šosezon vairāk kā desmit vakarus, stāstu par diviem iesprostotajiem vīriem izspēlēja divi sirdī aktieri (Karaliskā teātra karaliskais duets: Jānis Skutelis un Varis Klausītājs) ar diviem profesionāliem aktieriem (Mārtiņu Liepu un Juri Strengu).

Par izrādi stāsta paši Godo gaidītāji:

Gogo (Jānis Skutelis): "Mēs uz skatuves nodarbojamies ar dīvainām izdarībām. Piemēram, dejojam, jo nav ko darīt. Tai pat laikā, ja cilvēks paseko pats sev līdzi, viņš pamanīs, ka nodarbojas ar tikpat bezjēdzīgām lietām kā mēs uz skatuves. Visu laiku..."

Didi (Varis Klausītājs): "Cilvēks piedzimst un viņš noteikti nomirs. Tas, ka viņam ir šis laiks un tas, ko viņš ar to iesāk - gaida kaut ko vai dara, ir ļoti aktuāli un būs aktuāli vienmēr. Realitāte ir pilnīga fikcija. Un šajā fiktīvajā realitātē cilvēkam ir vajadzīgs kaut kas, lai viņš nebūtu pilnīgi vientuļš. Šajā izrādē Godo ir tas kaut kas. Izrāde ir tieši desmitniekā."

Lomās: Jānis Skutelis, Varis Klausītājs, Juris Strenga, Mārtiņš Liepa

Režisore: Baņuta Rubess

Izrādes vizuālā tēla māksliniece: Dace Džeriņa

Izrāde: 14.aprīlī plkst.19:00

Kur: Kinoteātrī K-Suns (Elizabetes 83/85)

Biļešu cena: Ls 5, Ls 7, Ls 3 (skolēniem, studentiem, pensionāriem, ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem)

Biļetes var iegādāties Biļešu serviss kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv

Plašāka informācija www.karaliskais.com

Gaidi Godo arī Tu: http://twitter.com/godogaidot

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV