Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Galerijā „Bastejs" notiks gleznotāju radošais 'happenings'

Galerija „Bastejs", 15.04.2011. 11:59

Rīt, 16. aprīlī, no plkst. 13.00 radošās darbnīcas ietvaros notiks īpaša akcija: piedaloties brīvprātīgiem modeļiem, tiks veidota daudzfigūru kompozīcija, par iedvesmas avotu izmantojot klasiskās glezniecības tēmas.

Galerijā „Bastejs" impresijas uzstādījumu savos darbos iemūžinās mākslinieki Elga Grīnvalde, Kalvis Zālītis, Līga Jukša, Laura Feldberga, Ineta Freidenfelde, Nikolajs Krivošeins.

Par mākslas notikuma līdzdalībniekiem var kļūt jebkurš apmeklētājs – gan vērojot radošās izpausmes un procesus, gan piedaloties ar idejām, balsīm, ķermeņa kustībām, tādējādi radot vienreizēju mākslas objektu. Šis notikums ir neatkārtojams ar to, ka rezultāts ir atkarīgs tikai no brīva domu lidojuma, kas kopumā izveidos dzīvo gleznu.

No 1. aprīļa Galerijā „Bastejs", Rātslaukumā 1, darbojas mākslinieces Ingas Jurovas radošā darbnīca – izstāde „Pieci soļi no centra".

Radošās darbnīcas pamatideja ir interaktīvs process. Mēneša garumā, kamēr norit izstāde, māksliniece uz vietas glezno, sniedzot skatītājiem iespēju tuvāk iepazīt darba procesu, kā arī pašas mākslinieces personību.

Ieeja bezmaksas, bez vecuma ierobežojuma.

Galerija „Bastejs"
Rātslaukums 1 (ieeja no Mazās Jaunielas)
Darba laiks: Trešdien – svētdien: 13.00 – 19.00
Tālr. +371 25908627
bastejs@latnet.lv, www.bastejs.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV