Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aicina piedalīties fotokonkursā par Borisa Grebenščikova viesošanos Latvijā

Tija Auziņa, 29.04.2011. 15:42

7. maijā Rīgā, Lielajā Ģildē gaidāms Borisa Grebenščikova radošais vakars, kurā BG atskaņos plašu akustisko soloprogrammu.
Aicina piedalīties fotokonkursā par Borisa Grebenščikova viesošanos Latvijā

Lai iepriecinātu mākslinieku, „Bilžu Birojs" veido fotoekspozīciju „Boriss Grebenščikovs Latvijā". Piedalīšanos izstādē jau apstiprinājuši – Valts Kleins, Sergejs Budanovs, Jānis Deinats, Natālija Šindikova, kā arī A/S DIENA, fotoaģentūras F64, AFI un PETITS fotogrāfi.

Ja arī citu fotogrāfu vai privāto kolekcionāru rīcībā ir fotogrāfijas no BG viesošanās reizēm Latvijā, īpaši no pagājušā gadsimta 80 tajiem un 90 tajiem gadiem, varbūt pat no poligrāfiķu laikiem, – aicinām pieteikties un līdz 3.maijam nogādāt tās „Bilžu Birojā" (e-pasts: bildes@bildes.lv, tālr.29282866, adrese: Meistaru 10/12 – 411, Rīga, LV 1050), lai kļūtu par izstādes līdzveidotāju un dalībnieku.

Vienlaikus „Bilžu Birojs" izsludina konkursu par senāko foto, kurā fiksēta BG viesošanās Latvijā. Balvā – koncerta DVD un ielūgums uz 7. maija koncertu.

Fotoizstāde „Boriss Grebenščikovs Latvijā" un BG mākslas darbu izstāde būs apskatāma Lielajā Ģildē, Minsteres zālē no 7. līdz 13.maijam.

BG pavasara viesošanos Rīgā atbalsta arī Arčers, Antalis, IB Serviss, Kaļķu Vārti, Dome Hotel SPA, S&G tipogrāfija, Ciro's pomodoro. Informē – Radio SWH un Radio SWH+, laikraksts DIENA, Dienas žurnāli, IEVA, Vesti, Čas, Subbota, TVNET, INBOX, KINO.

Biļetes uz koncertu iegādājamas „Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Boriss Grebenščikovs, (c) Valts Kleins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV