Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Aicina piedalīties "Sapņu komandas 1935" masu skatos

kinokino.lv, 03.05.2011. 17:01

Filmas "Sapņu komanda 1935" veidotāji aicina pieteikties masu skatu filmēšanai.
Aicina piedalīties "Sapņu komandas 1935" masu skatos

Tiks filmēti skati no 1935. gada 1. Eiropas meistarsacīkstēm basketbolā Ženēvā, kur Latvijas izlase mērojās spēkiem ar Ungārijas, Spānijas un Šveices izlasēm un kļuva par pirmo Eiropas čempionu. Toreiz spēles vēroja ap 3000 - 4000 skatītāju un arī filmēšanā paredzēts sapulcināt šādu skatītāju skaitu.

Filmēšana notiks Rīgas sporta manēžā 2., 3., un 4. jūlijā.

Interesenti var pieteikties filas interneta lapā www.draugiem.lv, kur arī sekos plašāka informācija par filmēšanās noteikumiem un ieteikumiem 30-to gadu apģērbam.

Filma "Sapņu komandas 1935" būs patriotisks veiksmes stāsts par pirmajām Eiropas meistarsacīkstēm basketbolā 1935. gadā Šveicē, Ženēvā, kur Latvija kļuva par pirmo Eiropas čempionu. Filmas centrā – Latvijas valstsvienības treneris Valdemārs Baumanis un viņa radītā "Sapņu komanda".

Filmas režisors ir Aigars Grauba, producents - Andrejs Ēķis, galvenās lomas atveido Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Mārcis Manjakovs, Jānis Vimba, Viktors Ellers, Andris Bulis, Mārtiņš Liepa, Artūrs Putniņš, Mārtiņš Počs, Miķelis Žideļūns, Artūrs Krūzkops, Gints Andžāns, Uldis Norenbergs, Intars Rešetins, Pēteris Gaudiņš, Lāsma Kugrēna u.c..

Filmas pirmizrāde paredzēta 2011. gada novembrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV