Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Denijs Boils uzņems trilleri "Trance"

Raivis Žvagiņš, kinokino.lv., 09.05.2011. 14:02

Neskatoties uz to, ka oskarotajam britu režisoram ("Graustu miljonārs", "127 stundas") ir darba pilnas rokas saistībā ar Londonas Vasaras Olimpisko spēļu norises režisēšanu, viņš ieplānojis uzsākt jaunas filmas uzņemšanu pirms četrgades nozīmīgā notikuma sportā.
Denijs Boils uzņems trilleri "Trance"

Kā ziņo The Hollywood Repoter, jaunais projekts ar nosaukumu "Trance" būs režisora Džo Eihorna 2003. gada filmas rimeiks.

Filma stāstīs par kādu izsoļu nama darbinieku, kurš apvienojas ar noziedzīgu grupējumu, lai kopīgi nolaupītu gleznu, taču plāns izgāžas, jo šis izsoļu nama darbnieks saņem triecienu pa galvu, kā rezultātā zaudē atņemu. Viņš ir vienīgais, kurš zina gleznas atrašanās vietu, tāpēc zagļu banda meklē risinājumus, kā tikt līdz kārtotajam mākslas darbam.
Jau parādījušās pirmās ziņas par iespējamajiem lomu atveidotājiem, proti, uzsāktas sarunas ar aktieri Maiklu Fasbenderu ("Bēdīgi slavenie mērgļi"), kuram piedāvāts iejusties zagļu bandas vadītaja tēlā.

Denijs Boils jauno filmu producēs kopā ar Kristianu Kolsonu, kurš piedalījās arī astoņiem Oskariem apbalvotajā "Graustu miljonāra" uzņemšanā.
Gaidāms, ka pirmie darbi pie filmas tiks uzsākti šī gada septembrī, taču pēc tam visu savu uzmanību veltīs Vasaras Olimpisko spēlēm veiksmīgai norisei. Pēc Olimpiskajām spēlēm režisors atkal atgriezīsies pie projekta un virzīs to nobeiguma fāzē, lai jau 2013. gadā martā to varētu izrādīt uz lielajiem ekrāniem.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Denijs Boils

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV