Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Džeina Kostello "Sekojot laimes putnam"

Ieva Drozdova, 09.05.2011. 14:14

Jaunā un pavasarīgi līksmā Džeinas Kostello grāmata aizrauj jau pēc pirmajām lappusēm. Likstu vajātās jaunās sievietes gaitām sekosim ar interesi un azartu.
Džeina Kostello "Sekojot laimes putnam"

Kas gan ir ļaunākais, kas var piemeklēt laimē tvīkstošu līgavu? Pamesta piecas minūtes pirms savām laulībām, Zoja Mūra nolemj doties uz Ameriku sadziedēt dvēseles rētas, strādājot par auklīti. Viņu gaida satriecošs darbs pie burvīga pāra skaistā piekrastes villā ar dārznieku un apkopēju, turklāt – ar apmaksātu atvaļinājumu Salās un pašai savu džipu ikdienas vajadzībām.

Nonākusi galā, Zoja uzzina, ka aģentūras plāni mainījušies, un viņu nosūta pie drūmā un mūžam aizņemtā Raiena, kura bērni visas iepriekšējās aukles ir noveduši līdz izmisumam. Raiens ir īsts īgnuma un neiejūtības paraugs, tomēr apstākļi liek Zojai saņemties un pieņemt šo darbu...

Atraktīvo un humora pilno mūsdienu romānu autore Džeina Kostello ir bijusi žurnāliste, strādājusi laikrakstos Liverpool Echo, Liverpool Daily Post un Daily Mail.
Autores romāni liek paraudzīties uz dzīves satricinājumiem no gaišās puses, rosinot apzināties sievišķības patieso spēku, un apbur lasītājus gan ASV, gan Eiropā. Viņas darbus tulko daudzās pasaules valodās.
Latvijā izdotais Džeinas Kostello romāns „Līgavas māsas" ir pulcējis autores daiļdarbu cienītājas vairākās paaudzēs.

Smiekli līdz asarām! Un ne tikai...
Kerola Metjūsa, romāna "Privāta bilde" autore

Grāmata "Sekojot laimes putnam" nākusi klajā apgādā "Kontinents".

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Artūrs Zariņš, 400 lpp.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV