Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Prezentēs grāmatu par Oskaru Vaildu

Apgāda Zvaigzne ABC Reklāmas daļa, 09.05.2011. 14:25

"Apgāds Zvaigzne ABC" prezentē Džailza Brendreta grāmatu "Oskars Vailds un slepkavības sveču gaismā" – romānu, kurā Oskars Vailds debitē jaunā raksturlomā kā erudīts detektīvs, ko iedvesmo Artura Konana Doila sarakstītais darbs "Etīde purpura toņos". Nenoliedzami, Oskars Vailds vērīgam lasītājam atsauks atmiņā Šerloka Holmsa tēlu. Džailza Brendreta darbā mums tiek sniegta iespēja satikt arī Arturu Konanu Doilu, Robertu Šerāru – Oskara Vailda uzticamā drauga, līdzgaitnieka un notikumu dokumentētāja lomā –, kā arī daudzus citus personāžus no mistikas apvītās 19. gadsimta Londonai raksturīgās sabiedrības.

Džailza Brendreta romāns "Oskars Vailds un slepkavības sveču gaismā" pārdošanā būs jau šonedēļ.

Izsmalcināti ēdieni un dzērieni, inteliģentas sarunas par literatūru un mākslu priecēs visu literāro gardēžu sirdis un prātus, lasot romānu "Oskars Vailds un slepkavības sveču gaismā". Detektīvžanra cienītājus neatstās vienaldzīgus mistiskā slepkavība sveču gaismā, kuru centīsies atrisināt Oskars Vailds un Roberts Šerārs.

"Apgāds Zvaigzne ABC" un Latvijas Nacionālais teātris aicina lasītājus un dzīves baudītājus piedalīties Džailza Brendreta grāmatas "Oskars Vailds un slepkavības sveču gaismā" prezentācijā otrdien, 10. maijā plkst. 16.00 Latvijas Nacionālā teātra O!kartes Jaunā zālē.

"Garlaicība ir ienaidnieks! ..Atrisinājums ir piedzīvojumi! Oskars Vailds Šerloka Holmsa maskā? Un kāpēc gan ne? Dažkārt maska pasaka daudz vairāk nekā seja..." Grāmatas tēlos iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Juris Lisners un Uldis Anže. Kauliņi ir mesti, kungi un dāmas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV