Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

FotoAkadēmija piedalās Muzeju naktī 2011

Inese Katrīna Zača, 10.05.2011. 11:10

FotoAkadēmija šogad piedalīsies starptautiskajā akcijā Muzeju nakts. Akcija norisināsies 14. maijā no 19:00 līdz 01:00.

Šogad Muzeju nakts tēma ir „Kaimiņi". Arī FotoAkadēmija piedalīsies šajā pasākumā un ir izveidojusi interesantu programmu, kurā katrs dalībnieks varēs atrast kaut ko sev interesējošu.

Pasākuma ietvaros FotoAkadēmija ir sarīkojusi fotogrāfiju konkursu „Kaimiņattiecības". Atsaucība bija liela. Darbus vērtēja FotoAkadēmijas pasniedzēji un fotogrāfi Māris Kundziņš un Dainis Matisons. Par konkursa uzvarētāju tika atzīts Romāna Kozlovska darbs.

Visiem interesentiem būs iespēja piedalīties arī FotoAkadēmijas rīkotajā konkursā par labāko reportāžas fotogrāfiju „Muzeju nakts 2011". Balvā dāvanu karte no FotoAkadēmijas 100 LVL vērtībā. Darbus iespējams iesniegt elektroniski atsūtot tos uz e-pastu foto@fotoakademija.lv līdz 2011. gada 22. maijam. Iesniegt iespējams ne vairāk kā 5 fotogrāfijas.

Muzeju nakts ietvaros FotoAkadēmijā jau no 19:00 būs iespējams aplūkot fotogrāfiju izstādi „Kaimiņi". Apmeklētāji varēs paklausīties dabas fotogrāfa Māra Kundziņa fotostāstus par mūsu mazajiem kaimiņiem – dzīvniekiem. Fotogrāfs Dainis Matisons dalīsies pieredzē par to, kas īpašs redzams pie mūsu kaimiņiem igauņiem un lietuviešiem.

Savukārt, FotoAkadēmijas pagalmā būs iespējams nofotografēties kopā ar savu kaimiņu.

Pasākumus FotoAkadēmijā Muzeju nakts ietvaros iespējams apmeklēt 2011. gada 14. maijā 19:00 – 01:00 Dzirnavu ielā 20, Rīgā.

FotoAkadēmija ir lielākā privātā fotoskola Baltijā. Tās foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijai ir sava studija, laboratorija un izstāžu zāle. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Plašāka informācija par Muzeju nakts pasākumiem: www.muzeji.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV