Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Muzeju nakts 2011 Dzelzceļu muzejā

Ieva Pētersone, 10.05.2011. 16:04

14. maijā jau septīto reizi visā Latvijā svinēs Muzeju nakti. Latvijas dzelzceļa vēstures muzejs, risinot šī gada tēmu "Kaimiņi", izstādē "Ar vilcienu uz Eiropu" mudinās apmeklētājus iztēloties, kā reiz varēja ar vilcienu 16 h un 25 minūtēs no Rīgas aizbraukt uz Berlīni, un kādas varētu būt iespējas, ko mums sniegtu "karstais" projekts Rail Baltica.
Muzeju nakts 2011 Dzelzceļu muzejā

Muzeja dzelzceļa modelis visu vakaru demonstrēs starptautisko vilcienu ritekļus. Lielajā hallē darbosies stacijas restorāns franču noskaņās. Un, apskatot ekspozīciju, būs iespēja ne tikai satikt, bet arī nofotografēties kopā ar dažāda laika ceļotājiem. Kā vienmēr apskatei atvērtas būs lokomotīves un vagoni āra ekspozīcijā, kurā savu pirmo Muzeju nakti piedzīvos pagājušajā rudenī atjaunotā L sērijas tvaika lokomotīve.

Lai novērstu lieku drūzmēšanos un nespēju baudīt pasākumu, Muzeja iekštelpās vienlaicīgi varēs atrasties kapacitātei atbilstošs apmeklētāju skaits, lūdzam būt saprotošiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV