Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Maikls Fasbenders atveidos vampīru

kinokino.lv, 17.05.2011. 16:52

Filmas "Bēdīgi slavenie mērgļi" zvaigzne un vēl citi piekrituši filmēties režisora Džima Džārmuša jaunajā filmā par vampīriem.
Maikls Fasbenders atveidos vampīru

Kā ziņo Firstshowing.net, režisors Džims Džārmušs ("Kontroles robežas", "Mironis") plāno uzņemt vampīru filmu, kur galvenās lomas atvēlētas Maiklam Fasbendeream un Miai Vasikovskai ("Džeina Eira"), bet Džonam Hērtam atvēlēta otrā plāna loma.

Džārmušs šo filmu, kurai pagaidām vēl nav dots nosaukums, raksturo kā vampīru mīlas stāstu, piemetinot, ka to „iztēlojies jau vairākus gadus, tāpēc ar nepacietību gaida to brīdi, kad varēs uzsākt darbies pie jaunā projekta, jo būs iespēja sadarboties ar lieliskiem speciālistiem."

Plānots, ka filmu producēs Reinhārds Brundigs un Džeremijs Tomass, kurš par izteicies, ka „jau no sākta gala dievinājis un cienījis Džārmuša darbus, tāpēc priecājas, ka beidzot varēs strādāt ar viņu kopā."

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Maikls Fasbenders

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV