Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Vecpilsētas teātris spēlēs Brehtu

Inita Kānīte, 17.05.2011. 17:06

18. maijā plkst. 19.00 Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā Ģilde" Vecpilsētas teātris rādīs pēc Bertolda Brehta lugas „Trīsgrašu opera" motīviem veidoto izrādi „Spēlēsim Brehtu". Režisore – Edīte Neimane.
Vecpilsētas teātris spēlēs Brehtu

Vecpilsētas teātris piedāvā savdabīgu Bertolda Brehta lugas „Trīsgrašu opera" iestudējumu – izrādi, kurā dažāda vecuma tēlotāji rādīs savu versiju balādei par Mekiju Nazi.

"Trīsgrašu opera" ir viena no populārākajām B.Brehta lugām. Tajā ir savienoti episkā teātra aizmetņi, melodrāma, kino tipiskā ainu montāža un kabarē elementi. Turklāt "Trīsgrašu operā" parādās Brehta brīnumainā asprātība, dzirsksteļo burtiski katrs teikums, katra frāze.

Vecpilsētas teātris par savu misiju uzskata, ienest jaunus impulsus Latvijas amatierteātru dzīves estētiskajā attīstībā un izglītībā, veidojot projektu izrādes, apzinot jaunākās teātra tendences Latvijā un ārvalstīs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV