Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Nākamajā Mišela Gondrija filmā piedalīsies Odrija Totū

kinokino.lv, 26.05.2011. 12:03

Režisors Mišels Gondrijs ("Gaišo atmiņu mūžīgais starojums", "Sapņu zinātne") Kannu festivālā paziņojis, ka uzņems filmu ar Odriju Totū galvenajā lomā.
Nākamajā Mišela Gondrija filmā piedalīsies Odrija Totū

Par projektu pagaidām zināms tikai tas, ka Gondrijs filmu plāno uzņemt franču valodā un, iespējams, Francijā, taču veids, kā režisors pārliecinājis "Amēlijas" zvaigzni uz šo lomu, ir gana interesants. „Man ir maza Bolex kamera. Tu griez kloķi, lai to attītu, un ieraksts tiek veikts uz 16 milimetru kinolentes. Es taisu daudz īsfilmu dažādās jomās. Kad es gribēju pārliecināt aktrisi [Odriju Totū] kļūt par mana nākamā projekta dalībnieci, es uztaisīju animācijas filmiņu, lūdzot viņai ar ziediem un citām lietām."

Režisors patlaban jau strādā pie tādām filmām kā "The we and the I", "The returned of the ice kids", animācijas filmas "Megalomania", dokumentālās filmas par Naomu Čomskiju, un iespējamās Filipa K. Dika noveles "Ubik" adaptācijas.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokini.lv.

Publicitātes foto, Mišels Gondrijs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV