Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Brīvdabas kino Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 26.05.2011. 13:28

Šodien plkst. 20:00, atklājot Kalnciema kvartāla jauno brīvdabas kino zāli, norisināsies režisora Mārtiņa Grauda kino vakars.
Brīvdabas kino Kalnciema kvartālā

Programmā tikko Kannās pabijusī citviet jau godalgotā īsfilma "Lust Lust". Vakara turpinājumā M. Grauda iemīļotāko citu autoru filmu izlase, itāļu vīns un uzkodas ābeļdārzā.

Latviešu īsfilma "Lust Lust", kas pagājušajā rudenī ieguva galveno balvu modes un stila filmu festivālā "A Shaded View On Fashion Film" (ASVOFF), šogad tika demonstrēta arī īpašā programmā Kannu kinofestivālā.

Modes mākslinieces Ketas Gūtmanes un režisora Mārtiņa Grauda veidotā filma iekļauta ASVOFF desmit labāko modes īsfilmu izlasē, kas kopš pagājušā gada beigām apceļo festivālus visā pasaulē. "Lust Lust" jau paviesojusies Lielbritānijā, Japānā, Polijā, Gruzijā, un tagad ir nokļuvusi Kalnciema kvartālā.

Mārtiņš ir viens no pieprasītākajiem Latvijas reklāmas un mūzikas klipu autoriem (tostarp grupām Prāta vētra, The Satellites, The Movies). Ar savām fotogrāfijām Mārtiņš Grauds piedalījies vairākās grupu izstādēs: Social Exibitionism (Rīga), Adaptation (Tallina), Kas ir svarīgi (Rīga) u. c. Viņa fotogrāfijas bija arī būtiska komponente Alvja Hermaņa iestudējumā "Kapusvētki". Mārtiņš arī ir autorraidījuma "Sūnās esmu" vadītājs radio NABA un dīdžejs jau kopš "Pulkveža" laikiem.

Publicitātes foto, kadrs no filmas "Lust Lust"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV