Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Seriāla "Būt mīlētai" pirmā sezonas noslēguma sērijas jau šonedēļ

Agnese Ēķe, 08.06.2011. 10:05

Latvijas Televīzijas seriāla "Būt mīlētai" pirmā sezona tuvojas noslēgumam. Šodien un rīt piedāvājam noskatīties noslēguma sērijas. Tajās iesāksim kopīgi svinēt Birutas tantes (Līga Liepiņa) dzimšanas dienu, Robis (Andris Kivičs) būs pierunājis Līvu (Laura Atelsone) doties neprātīgā ceļojumā un pie Ievas (Zane Jančevska) būs ieradies kāds noslēpumains viesis, ar kura iesaistīšanos seriālā ceram iepriecēt ikvienu skatītāju – to attēlos Ģirts Jakovļevs.
Seriāla "Būt mīlētai" pirmā sezonas noslēguma sērijas jau šonedēļ

Ģirts Jakovļevs stāsta: "Piedāvājums filmēties seriālā "Būt mīlētai" ir man liels izaicinājums. Šajā projektā piedalās daudzi mani kolēģi no Nacionālā teātra, ar kuriem esmu gadiem kopā strādājis un līdzdarbojies. Man ir interesanti iesaistīties šajā projektā, tādā veidā caur citu prizmu uzrunāt skatītāju un arī iepazīst režisoru Māri Martinsonu".

Filmēšanas laikā piedzīvotais un pārdzīvotais vēl joprojām ir ne tikai skatītāju atmiņās, bet arī seriālu veidotāju prātos un sirdīs. Ikkatram seriāla radošās grupas dalībniekam šajā laikā ir bijuši savi atklājumi un pārsteigumi, kas likuši mums vienam uz otru paraudzīties ar citām acīm.

Veidojot seriālu ir uzfilmētas epizodes, kuras dažādu iemeslu dēļ netika iekļautas kādā no sērijām, bet jūs tās redzēsiet! Tās ir tik interesantas, un brīžiem arī amizantas, ka nolēmām jums tās parādīt, lai visi kopā vēlreiz saprastu, kāpēc tik ļoti mīlam savus latviešu aktierus.

Skatieties šodien, 7. jūnijā un rīt 8. jūnijā pirmās sezonas noslēguma sērijas un 9.jūnijā – īpaši sagatavoto aizkadru izrādi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV