Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kaspara Perska jaunāko darbu personālizstāde

Katrīna Teivāne, 08.06.2011. 15:15

Galerijā "Slazds" no 10. līdz 26. jūnijam būs skatāma gleznotāja Kaspara Perska jaunāko darbu personālizstāde "Cilvēks".
Kaspara Perska jaunāko darbu personālizstāde

Kā saka Kaspars Perskis, viņa darbi ir nepārtraukti meklējumi, lai atklātu pats savu glezniecības brīnumu, sava cilvēka kodu...

Darbos gleznotājs turpina iepriekšējos gados aizsāktās cilvēka iekšējās pasaules tēmas izpēti. Viņa gleznas ir emocionāli piesātinātas, ar izjustu noskaņu, bet tajā pat laikā viņš gleznās spēlējas ar komiskiem elmentiem, kas paslēpušies fonā.

Piliens izdobj akmeni ne ar spēku, bet ar nemitīgu pilēšanu. Tā arī Kaspars neatlaidīgi un ar lielu aizrautību dara savu darbu, nodod skatītāju vērtējumam savu pēdējā gada veikumu. Pats gleznotājs negribīgi runā par saviem darbiem un teic, lai runā tie.

Kaspars Perskis studējis glezniecību un 2006.gadā ieguvis maģistra grādu Latvijas Mākslas akadēmijā, Kristapa Zariņa figurālās glezniecības meistardarbnīcā. Izstādēs piedalās no 1994. gada. Mākslinieka darbi atrodas privātkolekcijās Latvijā, Krievijā, ASV, Eiropas valstīs, Japānā u.c.

Galerija "Slazds" atrodas Vecrīgā, tieši pie Zviedru vārtiem, – Aldaru ielā 12/14 - un apmeklētājus gaida katru dienu, laikā no 12.00 līdz 20.00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV