Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tupaka vietā Antuāns Fukua izvēlas Eminemu un boksu

kinokino.lv, 09.06.2011. 10:14

Režisors Antuāns Fukua pametis leģendārā Tupaka Šakuras biopika filmēšanu, lai uzņemtu boksa filmu ar Eminemu galvenajā lomā.
Tupaka vietā Antuāns Fukua izvēlas Eminemu un boksu

Iepriekš jau rakstījām par abiem projektiem, taču Fukuas vārds līdz šim bijis saistīts tikai ar Tupaka biogrāfiskā stāsta uzņemšanu, kura filmēšanai bija jāsākas jau šovasar.

Pagājušajā mēnesī režisors izlēmis atlikt biopika filmēšanu, lai varētu pievērsties jaunam projektam ar nosaukumu "Southpaw", kura centrālo lomu atveidos mūsdienu repa zvaigzne Eminems jeb Maršals Maters.

"Southpaw" ir stāsts par kādu bokseri, kuram nākas saskarties ar citu sportistu neiecietību, jo viņš ir kreilis. Boksera karjeru pārtrauc traģēdija, tādēļ viņam nākas cīnīties gan par slavas, gan savas meitas atgūšanu. Kinolentes scenārists Kurts Saters ("Sons of anarchy") šo filmu nosaucis par „Eminema biogrāfijas metaforu".

Fukuas atkāpšanās no Tupaka projekta var būtiski ietekmēt to vai stāsts vispār tiks uzņemts. Tomēr Tupaka stāsts, iespējams, tiks pavēstīts kādā citā projektā, informēsim par notikumu gaitu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Antuāns Fukua

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV