Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Venēcijas kinofestivālu atklās Klūnija filma

kinokino.lv, 22.06.2011. 09:24

Aktiera un režisora Džordža Klūnija jaunākā filma "The Ides Of March" atklās 68.Venēcijas kinofestivālu.
Venēcijas kinofestivālu atklās Klūnija filma

Filma "The Ides Of March" ir balstīta uz lugas „Farragut North" motīviem, kuras nosaukums aizgūts no metro stacijas nosaukuma ASV galvaspilsētā Vašingtonā. Tas ir stāsts par kādu mārketinga un publisko attiecību ģēniju, kurš ir gatavs uz visu, lai palīdzētu viņa pārstāvētajam prezidenta amata kandidātam uzvarēt.

Džordžs Klūnijs jaunajā lentē filmējies pats, kā arī piedalījušās tādas zvaigznes un godalgoti aktieri kā Raiens Goslings, Filips Seimūrs Hofmans, Pols Džamati, Marisa Tomei un citi.

Klūnijs ir bijis režisors trīs kino filmām un vairākiem TV projektiem. Par filmu "Arlabunakti un visu labu" viņš tika nominēts Oskara balvai labākā režisora un labākā oriģinālscenārija kategorijās.

Venēcijas festivāls šogad risināsies no 31.augusta līdz 10.septembrim. Festivāla žūrijas priekšsēdētājs būs režisors Darens Aronofskis.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džordžs Klūnijs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV