Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"LTV1" ēterā būs jauns seriāls "Atgriešanās"

Ieviņa Ancena, 28.06.2011. 12:38

No 1.jūlija piektdienās plkst.8:30 ar atkārtojumu plkst.17:05 LTV1 ēterā būs skatāma šogad Vācijā uzņemtā romantiskā daudzsēriju filma "Atgriešanās" ("Das Glück dieser Erde").

... Katarīna Lenca ir darbīga, iznesīga un skaista sieviete, kura dzīvi tur savos grožos. Viņa ir veiksmīga finanšu konsultante, kura tūlīt precēsies ar izskatīgu un panākumiem bagātu vīrieti. Ko gan sieviete vēl varētu vēlēties? Viņa dodas iepazīties ar savu jaunāko uzdevumu - Katarīnai jāveic finanšu audits īpašumā, ar ko bijusi saistīta viņas bērnība.

Tas ir karaliski krāšņs zirgu stallis, kas drīzāk līdzinās pilij, nevis zirgaudzētavai. Turpat Katarīna iegriežas arī tēva īpašumā - savās bērnības mājās, kur tagad saimnieko viņas tēvs un brālis. Pēc nogurdinošās pilsētas ikdienas viņas atmiņā atplaukst lauku burvība un vienkāršība.

Protams, ne viss dzīvē notiek kā plānots: nav iespējams paredzēt nedz savas laimes, nedz nelaimes. Iespēja būt pirmajai sievietei, kas vadīs karalisko Pībera īpašumu, kā arī traģisks notikums ģimenē nes negaidītas pārmaiņas...

"Atgriešanās" ir mūsdienīga daudzsēriju filma par jaunu, uzņēmīgu un pašpārliecinātu sievieti, un seriāla gaitā skatītāju acis priecēs gan simtiem dižciltīgu baltu zirgu, gan vasarīgi dabas skati.

Seriāla režisori - Valters Bannerts un Holgers Bartels, lomās redzēsim Evu Hercigu, Tomasu Ungeru, Kristofu fon Fīdlu un Jurgenu Maueru.

Pirmajā sērijā skatieties...

Uzņēmējdarbības konsultante Katarīna Lenca dažas dienas pirms kāzām ar savu biznesa partneri Franku saņem uzdevumu analizēt situāciju finansiālās grūtībās nonākušajā Pīberas zirgaudzētavā, kur audzē slavenos Lipicas šķirnes zirgus.

Katarīnas brālis Karls izraisa autoavāriju, kurā iet bojā abu tēvs.

Katarīna saprot, ka nav gatava precēties ar Franku un nevēlas turpināt iepriekšējo dzīvi...

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV