Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Diānas Dimzas-Dimmes izstāde „Paralēlās nejaušības" klubā "Nabaklab"

Klubs "Nabaklab", 29.06.2011. 13:11

2. jūlijā plkst. 17:00 "Nabaklab" Diāna Dimza-Dimme atklās izstādi „Paralēlās nejaušības". Izstāde būs skatāma līdz 2. augustam.
Diānas Dimzas-Dimmes izstāde „Paralēlās nejaušības" klubā "Nabaklab"

Izstādes darbi atspoguļo noteiktas nejaušības, vienlaikus uzsverot dzīves mirkļu seriālo dabu un to kā pārdomas un sajūtas atkārtojas laikā.

Izstādē Diāna Dimza-Dimme izmanto foto, piezīmes, izgriezumus, pastkartes un piezīmju fragmentus. Darbnīcā piespraustas pie sienas, šīs mirkļa domu un sajūtu fiksācijas gadiem ilgi atradušās māksliniecei līdzās dzīvē. Teksti un attēli, laikā krājoties viens pār otru, dažkārt veidojuši stāstus, ko māksliniece ir apkopojusi izstādē. Iespējams, šīs domas un sajūtas māksliniecei kaut ko nozīmējušas. Izstādē izmantotas arī mākslinieces bloga izdrukas.

Darbu pie izstādes izveides māksliniece iesākusi ar diviem darbiņiem „Mīli un dari, ko gribi. Sv.Augustīns" un „Fluxbook", kas ir kolāža no Diānas Dimzas-Dimmes dienasgrāmatas. Īpaša nozīme bijusi arī kādai Diānai Dimzai-Dimmei nu jau vairāk kā 20 gadus pie sienas piespraustai fotogrāfijai, kura māksliniecei ir aktuāla joprojām. Ir pienācis laiks šai mākslinieces dzīves būtiskajai sastāvdaļai pārtapt par mākslas darba daļiņu un kļūt par dzīves mirkli ikvienam apmeklētājam. Fotogrāfija saucas „Dievam ir lieliska humora izjūta".

Izstādē māksliniece apkopojusi savas būtiskākās pārdomas un sajūtas, kuru aktualitāte pārbaudīta ilgākā laika periodā, izceļot nejaušību kā būtiskāko fenomenu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV