Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izsludināts fotokonkursu „Sieviete un auto"

Oskars Šļakota, 04.07.2011. 12:56

Konkursa mērķis ir stiprināt sieviešu pozīcijas pie auto stūres, padarot autovadītājas vēl pārliecinātākas un drosmīgākas, nezaudējot sievišķo šarmu un pievilcību. Konkurss norisinās no 1.jūlija līdz 31.jūlijam. Visas iesūtītās bildes uzsāks cīņu par 170 Ls vērtu balvu fondu.
Izsludināts fotokonkursu „Sieviete un auto"

Diennakts autoserviss „Oranž garaž" izsludina oranžāko un vasarīgāko fotokonkursu „Sieviete un auto". Konkursā var piedalīties ikviens, iesūtot vasarīgu, interesantu, humoristisku un emocijām bagātu foto par tēmu „Sieviete un auto". Šī konkursa galvenais mērķis ir atspoguļot sievieti pie auto stūres – sievišķīgu, pārliecinātu, drosmīgu, skaistu un apburošu. Visas iesūtītās bildes uzsāks cīņu par dāvanu kartēm no „Oranž garaž" autoservisa ar kopējo balvu fondu 170 Ls vērtībā. Konkursa uzvarētājus noteiksim ar skatītāju balsojuma palīdzību - par katru konkursa bildi varēs balsot vienu reizi dienā no vienas IP adreses. Konkurss norisinās no 1.jūlija līdz 31.jūlijam. Bildes un pieteikumu konkursam sūtīt uz konkurss@oranzgaraz.lv. Tiekamies interneta vietnē www.oranzgaraz.lv, sadaļā konkursi.

„Oranž garaž" tehniskais direktors Raimonds Linkevičs: „Liels prieks redzēt arvien vairāk autovadītājas piedaloties ceļu satiksmē. Ja pirms desmit gadiem tas bija liels retums, tad tagad tā ir normāla parādība. Sievietes krietni vairāk rūpējās par auto un ir krietni uzmanīgākas uz ceļa, kas tikai priecē. Tieši tāpēc tapa šis konkurss, lai iedrošinātu sievietes būt vēl drosmīgākas, pārliecinātākas pie auto stūres, nezaudējot savu šarmu un pievilcību un, ja gadījumā kādreiz kaut kas nesanāk, tad tikai pasmieties par to un veiksmīgi turpināt ceļu."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV