Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Denijs Boils savā trillerī vēlas redzēt Kolinu Fērtu un Skārletu Johansoni

kinokino.lv, 05.07.2011. 12:11

Jau esam ziņojuši, ka oskarotais britu režisors Denijs Boils ("Graustu miljonārs", "127 stundas") uzņems trilleri ar nosaukumu "Trance".
Denijs Boils savā trillerī vēlas redzēt Kolinu Fērtu un Skārletu Johansoni

Neskatoties uz to, ka Boilam ir darba pilnas rokas saistībā ar Londonas Vasaras Olimpisko spēļu norises režisēšanu, viņš ieplānojis uzsākt jaunas filmas uzņemšanu pirms četrgades nozīmīgā notikuma sportā. "Trance" būs režisora Džo Eihorna 2003. gada filmas rimeiks un stāstīs par kādu izsoļu nama darbinieku, kurš apvienojas ar noziedzīgu grupējumu, lai kopīgi nolaupītu gleznu, taču plāns izgāžas.

Sākotnēji tika ziņots, ka aktieris Maikls Fasbenders varētu piedalīties projektā, taču aktieris tomēr to nedarīs. Tagad, atsaucoties uz portālu Cinemablend, režisors vēlas gaidāmajā filmā redzēt godalgoto aktieri Kolinu Fērtu un aktrisi Skārletu Johansoni. Lai arī oficiāli piedāvājumi pagaidām netiek apstiprināti, Boils ir gana ietekmīgs, lai savas vēlmes īstenotu. Zināms arī tas, ka aktieris Džeimss Makavojs savu lomu filmā jau ir apstiprinājis.

Gaidāms, ka pirmie darbi pie filmas tiks uzsākti šī gada septembrī.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Skārleta Johansone

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV