Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Una Celma uzņem latviešu road movie

EasyGet.lv, 14.07.2011. 10:43

Režisore Una Celma uzņem latviešu road movie ar Andri Bērziņu un Hariju Spanovski, informē Elīna Sprūde-Nesenberga, Labiedarbi.lv projekta asistente.
Una Celma uzņem latviešu road movie

Režisore Una Celma uzņem latviešu road movie, kurā Andris Bērziņš un Harijs Spanovskis spēlēs paši sevi. Aktieriem ir uzdevums tēlot pašiem sevi neparastās, skarbās un komiskās situācijās, kas pagadās ceļojot pa Latviju pie "raganām", satiekot arī parastus cilvēkus dažādās vietās un apstākļos. Filmas pabeigšanai nepieciešamo finansējumu filmas radošā komanda pašlaik cenšas iegūt LabieDarbi.lv projektu konkursā.

Projekta pieteikumā Dace Siatkovska rakstīja: „Tās galvenie varoņi ir divi latviešu zēni – aktieri labākos gados, piedzīvojuši un pārdzīvojuši dzīves krīzes. Viņi dodas apmeklēt dziednieces - "raganas", lai vasaras mēnesī atgūtu spēku un no jauna saskatītu dzīves jēgu un mērķus."

Projekta īstenošanai ir nepieciešams 2000 latu liels finansējums. Palīdzēt to iegūt var ikviens idejas atbalstītājs, (bez maksas) balsojot mājas lapā LabieDarbi.lv (http://goo.gl/pspzq) un sociālajā portālā draugiem.lv (http://goo.gl/Hk0LG). Pašlaik projekts ar 1312 balsu lielu atbalstu atrodas 3. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām. Balsošana abos portālos ir sinhronizēta - neatkarīgi no tā, kurā portālā apmeklētājs nobalso par projektu, saņemto balsu skaits automātiski skaitās kopā un ir identisks abos portālos. Jūlija projektu konkursa kopējais finansējuma fonds ir 7556 lati. Tas, cik daudz projektu iegūs finansiālu atbalstu, ir atkarīgs no tā, cik liels finansējums nepieciešams, lai realizētu projektus ar augstāko balsu skaitu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV