Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Uz atklāšanas vakaru aicina jauns grāmatu apmaiņas punkts

Arita Upeniece, 19.07.2011. 09:53

Šodien grāmatu draugus savā atklāšanas vakarā gaidīs jaunais grāmatu apmaiņas punkts „I Share a Book" Rīgā, Miera ielā 17. Viesi aicināti ņemt līdzi jautru noskaņojumu un grāmatas, ar kurām vēlētos dalīties.
Uz atklāšanas vakaru aicina jauns grāmatu apmaiņas punkts

Jau no plkst. 20.00 varēsim iepazīties ar apmaiņas punkta darbības principiem, iesaistīties asprātīgās sarunās kopā ar režisoru Valteru Sīli un uzņēmēju Kristoferu Ritovu, baudīt dzīvo mūziku grupas „Kaķis maisā" solistes Martas Ritovas izpildījumā un iemalkot pa kādam dzērienam. Savukārt vēlo vakaru mīļotāji varēs izkustēties DJ ritmos.

Projektam „I Share a Book" piegādātās grāmatas nonāks apmaiņas literatūras plauktā un būs pieejamas visiem projekta dalībniekiem, tomēr paliks to sākotnējo saimnieku īpašumā. Savukārt grāmatu saimnieki varēs doties mājup ar jaunu lasāmvielu no apmaiņas literatūras klāsta.

Grāmatu apmaiņas punktam savas telpas atvēlējusi kafejnīca „DADcafe", tādējādi sniedzot retu iespēju piekļūt grāmatu pasaulei draudzīgā, neformālā un estētiskā vidē.

Projekta mērķis ir veicināt lasīšanas un savstarpējās dalīšanās kultūru Latvijā, kā arī sniegt plašāku piekļuvi grāmatām, kas pasūtītas ārvalstu interneta vidē vai paguvušas pazust no vietējo veikalu plauktiem.

http://twitter.com/#!/i_share_a_book

http://ishareabook.tumblr.com

Grāmatas gaidīsim no otrdienas, 19. jūlija, kafejnīcā DADcafe Rīgā, Miera ielā 17.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV