Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Valodas eksplozija" Mākslas akadēmijas studentu darbos

Baiba Pare, 27.07.2011. 10:58

Starptautiskais valodu uzņēmums „Skrivanek Baltic" sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju izsludina mākslas darbu konkursu Latvijas Mākslas akadēmijas visu nodaļu un kursu studentiem „Valodas eksplozija". Konkursa mērķis ir piedāvāt sabiedrībai jaunus un radošus skatījumus jēdzienam „valoda", aicināt Latvijas Mākslas akadēmijas studentus interpretēt valodu mākslā un rosināt radošuma izpausmi jebkurā mākslas tehnikā, žanrā un formā.

Pieteikumus konkursam studenti tiek aicināti iesūtīt līdz 19. septembrim uz e-pasta adresi konkurss@skrivanek.lv, norādot plānotā darba nosaukumu, mākslas žanru un tehniku. Oktobra sākumā konkursa darbi tiks apkopoti un eksponēti vienotā izstādē, kurā katram apmeklētājam līdz 30. novembrim būs iespēja nobalsot par viņaprāt interesantāko mākslas darbu. 2. decembrī tiks apkopotas izstādes apmeklētāju balsis, konkursa atbalstītāju vērtējums un noteikts konkursa uzvarētājs.

Konkursa uzvarētājs tiks apbalvots 9. decembrī noslēguma pasākumā izstādes norises vietā. Konkursa galvenā balva ir e-mācību programma 209 latu vērtībā vienai no izvēlētajām svešvalodām gada garumā – britu angļu valoda; amerikāņu angļu valoda; vācu valoda; franču valoda; spāņu valoda; itāliešu valoda; nīderlandiešu valoda; lietišķā angļu valoda. Savukārt konkursa atbalstītāji ir sarūpējuši vairākas simpātiju balvas interesantāko un savdabīgāko darbu autoriem. Simpātiju balvas autoriem pasniegs „Kukšu muiža" – ekskursiju pa muižu divām personām gida pavadībā, grāmatnīca „Globuss"; dāvanu karte 150 latu vērtībā foto kursu apmeklēšanai no „FotoAkadēmijas" un dāvanu karte 50 latu vērtībā pirkumiem portālā www.gleznot.lv no mākslas preču e-veikala „Gleznot.lv". Konkursu informatīvi atbalsta žurnāls „Dizaina Studija".

Uz izstādes noslēguma pasākumu tiks aicināti ierasties visi konkursa dalībnieki, kā arī viņu atbalstītāji. Ja uzvarētāji nevarēs ierasties uz apbalvošanu, tad balvas tiks nosūtītas viņiem pa pastu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV