Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pie skatītājiem atgriežas seriāls "UgunsGrēks"

Marta Zandersone, 04.08.2011. 10:11

Svētdienā, 21.augusta, vakarā ar īpašu dubulto atklāšanas sēriju pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais un skatītākais seriāls UgunsGrēks, kurš šajā rudenī piedzīvos jau sesto sezonu! Seriāla radošā komanda seriāla kaismīgākajiem faniem sarūpējusi vēl kādu pārsteigumu - divas dienas pirms seriāla atgriešanās TV3 ekrānos, 19.augustā Latvijā dažādos kultūras namos būs ekskluzīva iespēja noskatīties abas atklāšanas sērijas. Par šo notikumu plašāku informāciju meklējiet savā pilsētā! Pārējos aicinām nenokavēt seriāla UgunsGrēks sestās sezonas atklāšanu ar dubulto sēriju svētdienas vakarā 21.augustā 20:35 TV3.
Pie skatītājiem atgriežas seriāls "UgunsGrēks"

Seriāla UgunsGrēks režisore Inta Gorodecka ir priecīga un pateicīga, ka uzticamie skatītāji un fani turpina būt kopā ar seriāla varoņiem jau sesto sezonu, sekojot notikumiem un piedzīvojumiem viņu dzīvēs. "Prieks, ka varu turēt solījumu, ko devu dēla izlaidumā jauniešiem, kad viņi jautāja, kad beidzot seriālā parādīsies kāds viņu vienaudzis. Šosezon jauniešu līnija būs līdzvērtīga galveno varoņu peripetijām".

Kā īpaša dāvana tiek pasniegta iespēja vairāk kā 100 dažādos kultūras namos Latvijas pilsētās un ciemos divas dienas ātrāk, jau 19.augustā noskatīties UgunsGrēks atklāšanas dubulto sēriju. Sīkākai informācijai sekojiet savā pilsētā.

Ielūkojoties sestās sezonas notikumos - UgunsGrēks sestās sezonas atklāšana notiks svētdienas, 21.augusta vakarā ar dubulto sēriju, tajā galvenie pārsteigumi būs ilgi gaidītais deju šova Dejo savai pilsētai fināls un, protams, galveno varoņu - Elizabetes, Leona un Denisa - savstarpējās attiecības. Vai tiešām Elizabetes tēvs būs pieļāvis spītīgās meitas laulības?

Vēl viesnīcā gaidāma divu jaunu dāmu Vandas (Dārta Daneviča, Latvijas Kultūras akadēmijas absolvente) un Rasas (Liene Gāliņa, Latvijas Nacionālais teātris) ierašanās. Skatieties, kāda loma jaunajām varonēm būs uzticēta jau tā tik raibajā un kolorītajā tēlu bariņā.

Seriāla UgunsGrēks sestās sezonas atklāšanai ar dubulto sēriju svētdienā, 21.augustā 20:35 TV3.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV