Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bens Fosters atveidos gangsteri

kinokino.lv, 04.08.2011. 12:34

Aktieris Bens Fosters atveidos Džonu Goti junioru līdzās Džonam Travoltam tēva lomā jaunajā gangsteru filmā "Gotti: The Shadow Of My Father", ziņo Variety.
Bens Fosters atveidos gangsteri

Filmā par leģendāro Ņujorkas mafijas Gambino ģimeni redzēsim arī Alu Pačino, Kelliju Prestoni un Džonu Peši.

Filma "Gotti: The Shadow Of My Father" stāstīs par amerikāņu gangsteri Džonu Goti, kas kļuva par Ņujorkas Gambino ģimenes bosu, un viņa attiecībām ar ģimeni, īpaši dēlu Džonu Goti junioru, kurš vēlāk arī pats kļuva par Gambino noziedzīgās ģimenes galvu un pārdeva tiesības uz savu dzīvesstāstu un šobrīd ir filmas konsultants.

Goti seniors, tā dēvētais Teflona dons, 2002.gadā mira no vēža cietumā, kur izcieta piespriesto mūža ieslodzījumu par slepkavību, reketu, izspiešanu un izvairīšanos no nodokļu maksāšanas.

Filmas režisors Berijs Levinsons ("Rain Man", "Man Of The Year") šobrīd pārstrādā Leo Rossi sākotnējo scenāriju, bet filmēšanu plānots uzsākt janvārī.

Filmas uzņemšana nenorit bez sarežģījumiem, jo nesen aktieris Džo Peši iesūdzējis tiesā filmas producentus par viņa lomas samazināšanu un kā kompensāciju pieprasa trīs miljonus ASV dolāru - tieši tik daudz, cik viņam sākotnēji bija apsolīts par mafijas bosa Džona Goti bērnības drauga Andželo Rudžero lomu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Bens Fosters filmā "The Mechanic"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV