Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Brūss Viliss gatavojas jaunajai "G.I.Joe" filmai

kinokino.lv, 12.08.2011. 09:08

Brūss Viliss pārrunā savu iespējamo dalību filmas "G.I. Joe: The Rise Of Cobra" turpinājumā, kuram dots nosaukums: "G.I. JOE 2: Retaliation", ziņo Heat Vision.
Brūss Viliss gatavojas jaunajai "G.I.Joe" filmai

Filmas "Cietais rieksts" zvaigznei piedāvāta paša pirmā superkareivja jeb G.I.JOE aizsācēja ģenerāļa Džo Koltona loma. "G.I.JOE: A Real American Hero" - tā ir kompānijas Hasbro plastmasas rotaļlietu sērija. Šī sērija tika izlaista, lai attīstītu patriotismu amerikāņu jauniešu vidū. Lai gan dzimtenē rotaļlietas ir ieguvušas milzu popularitāti, ārpus tās robežām praktiski nav zināmas, tādēļ pirmā filma, kas radīta pamatojoties uz šīm rotaļlietām un to stāstu, un kurā ieguldīti 175 miljoni ASV dolāru, neguva panākumus. Tomēr studijas Paramount naudas maisi nebēdā, tieši pretēji- spītīgi strādā pie filmas turpinājuma, nežēlojot finanses.

Filmas turpinājumā atgriezīsies vairāki pirmās daļas aktieri, Čeningu Tatumu ieskaitot. Viņiem pievienosies Rejs Stīvensons, Dveins Džonsons, reperis un grupas „Wu-Tang Clan" līderis RZA un citi. Filma uz ekrāniem iznāks 2012. gada 10. augustā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Brūss Viliss

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV