Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pātrauc uzņemt vesternu ar Džoniju Depu titullomā

kinokino.lv, 16.08.2011. 11:22

Disneja studija nolēmusi pārtraukt projekta „Lone Ranger" izstrādi, kurā titulloma bija paredzēta Džonijam Depam.
Pātrauc uzņemt vesternu ar Džoniju Depu titullomā

Pagājušajā gadā informējām, ka "Karību jūras pirātu" režisors Gors Verbinskis uzņems jaunu savulaik populārā TV seriāla „Lone Ranger" pilnmetrāžas versiju, kas balstīta uz seriāla motīviem, kas radās pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados un sākotnēji tika pārraidīts kā radio luga. Kopā TV ēterā tika demonstrētas 208 sērijas, padarot galvenās lomas atveidotāju Kleitonu Mūru par zvaigzni.

Kā raksta THR, nu projektam ir pielikts punkts, jo Disneja studija nespēja vienoties ar producentu Džeriju Brukhaimeru par filmas budžeta jautājumiem - bija plānots 270 miljonu budžets, taču studija to vēlējās pazemināt līdz 200 M).

Studija sākotnēji plānoja, ka „Lone Ranger" atklās jaunu franšīzi ar Depu kā galveno trumpi Vientuļā Reindžera palīga Tonto lomā (un iespēju izpausties gluži tāpat kā "Pirātos"), piesaistot arī citas zvaigznes. Tomēr tagad projekts ir pārtraukts. Kā iemesls tiek minēts arī fakts, ka filma pārstāvētu vesternu žanru, kas rada zināmu risku ("Kovboju un citplanētiešu" „panākumi"), kas noveda pie nesaskaņām filmas budžeta jautājumos.

„Lone Ranger" izstrāde bija paredzēta jau šogad, bet pirmizrāde tika rezervēta 2012.gada nogalē.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Publicitātes foto, Džonijs Deps

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV