Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Populāru mūziķu vasaras pirkumu kolekcijas t/c Mols

easyget.lv, 11.05.2007. 14:50 | komentāri (4)

No 9. līdz 18.maijam tirdzniecības centrā Mols ir aplūkojamas sabiedrībā pazīstamu un populāru mūziķu pirkumi šai vasaras sezonai. Ziedu apdrukas, augsti papēži, lielas somas, zelts un milzīgas saulesbrilles ir lietas, kurām gluži vienkārši jaunās sezonas garderobē IR JĀBŪT!
Populāru mūziķu vasaras pirkumu kolekcijas t/c Mols

Galerijas:

T/c Mols īpašos stendos eksponētas dziedātājas Ances Krauzes vasaras sezonas mīļākās lietas, exfabrikantes un radio SWH balss Elīnas Fūrmanes jeb Ellas pirkumi vasarai un atraktīvās dziedātājas Olgas Rajeckas šīs sezonas tērpu izlase. Projektā piedalās arī vīriešu kārtas pārstāvji - mūziķis un aktieris Mārtiņš Freimanis, eksponējot savus vasaras tērpus un aksesuārus, dziedātājs un šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājs Lauris Reiniks, kā arī mūziķis Igo ar savu vasaras pirkumu kolekciju.

"Mols vienmēr ir bijis centrs, kur valda īpaša modes atmosfēra. Vasaras pirkumu kolekcijas ir īpašas ar to, ka ļauj cilvēkiem būt košākiem, priecīgākiem un uzdrošināties vairāk. Par tradīciju kļuvušās ikgadējās stendu ekspozīcijas veido Mola savdabīgo auru, tāpēc mēs ļoti priecājamies, ka vasaras pirkumu kolekciju īpašnieki piekrita tās uzticēt mums un ļaut apskatīt tieši Mola apmeklētājiem," saka t/c Mols direktore Zita Siliņa.

Dziedātāja un jaunā māmiņa Ance Krauze ir lakoniska:"Man vienmēr patīk vilkt ērtu un sportisku apģērbu. Ja es nebūtu dziedātāja, tad droši vien diezgan bieži staigātu treniņtērpā. Es plānoju iegādāties hidru, jo man patīk braukt ar veikbordu un tuvākā nākotnē gribu apgūt arī kaitbordu."

Enerģiskā Olga Rajecka apgalvo, ka viņai dzīvē galvenais ir košums – gan iekšēji, gan ārēji. "Mans tērps parāda manu dzīvesprieku, ko es nesu uz skatuves un arī dzīvē. Es uzskatu, ka cilvēkiem ir jābūt košiem, it īpaši Latvijā, jo ikdienā bieži vien pietrūkst smaidu, prieka un krāsainības. Starp citu, Mārtiņš Freimanis iespaidojās no šī mana izteiciena un uzrakstīja dziesmu Dzīve kā košums."

Igo atzīst, ka viņš vienmērizvēlas kvalitātīvu, ērtu un laba zīmola apģērbu. Iepērkoties viņš vadās pēc tā, kādu pirmo iespaidu rada apģērba gabals un lai tāds nebūtu katram otrajam pretīmnācējam. Igo ir īsts dzīves gardēdis un uz to norāda arī viņa šī brīža aktualitāte: "Mans pēdējais modes kliedziens ir pīpe, un es ļoti aktīvi cenšos apgūt pīpētāju elites zinības."

Dziedātāja Ella ir tieša un atklāta: "Manas šīs vasaras modes tendences galvenokārt ir spilgti akcenti. Košas somiņas un kurpes. Šovasar priekšroku došu minikleitiņām, lai puiši var izmežģīt savus kaklus, griežot galvas otrādi, braucot pa Rīgas ielām mašīnās. To darot, iesaku klausīties manu mans jauno singlu - "Welcome to the club, kas iznāks jau 17.maijā"."

Pēdējo divu gadu laikā t/c Mols saviem pircējiem piedāvājis iepazīties ar pazīstamu un populāru cilvēku aksesuāru, mīļlietiņu un jaunāko pirkumu kolekcijām, tās ir guvušas plašu atsaucību t/c Mols apmeklētāju vidū. Tāpat, jau par tradīciju ir kļuvis pasākums Midnight Mols, kurā mākslinieki apvienojas kopīgā pusnakts darbā, lai radītu attiecīgās sezonas modes tendences. Koši un atraktīvi stendus iekārtojusi māksliniece Inese Zvirgzda, kura aprīļa mēnesī t/c Mols atklāja savu pirmo personālizstādi "Cilvēks.Dvēsele".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV