Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Turpinās darbs pie "Rembo" piektās filmas

kinokino.lv, 23.08.2011. 13:30

Studija "Millenium Films" joprojām cenšas uz ekrāniem atgriezt Džonu Rembo.
Turpinās darbs pie "Rembo" piektās filmas

Kā stāsta filmas "Konans Barbars" scenārists Šons Huds, viņš tikko kā pabeidzis pirmo scenārija versiju "Rembo" piektajai daļai, kura ieguvusi pagaidu nosaukumu "Last Stand". Huds cer, ka Silvestrs Stallone, kurš gatavs dalībai filmās "Neiznīcināmie 2" un "Headshot", atradīs laiku un filmēsies arī "Rembo" turpinājumā.

Pēc "Rembo" ceturtās filmas iznākšanas intervijā Stallone neslēpa, ka pielikt punktu franšīzei ir pāragri. Šons Huds apgalvo, ka Stallone tic piektajam "Rembo" un pat izteicis pāris noderīgus padomus: „Iepriekšējā gada laikā es divreiz esmu ticies ar Stallones kungu. Viņš man iedeva vienu grāmatu, iepriekšējo scenāriju un pāris desmitus lappušu garu paša sacerējumu, kurā var uzzināt, kādā virzienā Stallone vēlas doties."

Par to, kādu grāmatu Stallone iedeva Hudam (Deivida Morela oriģinālu? Džeimsa Bairona Haginsa „Hunter", pēc kuras motīviem veidotāji gribēja vēl pirms pāris gadiem uzņemt jauno filmu?) netiek atklāts, taču dramaturgs atklājis vēl dažas piektās filmas detaļas: „Tas vairāk līdzināsies trillerim, kāds bija "Rambo: First Blood". Es ceru, ka mums izdosies pierunāt Stalloni atgriezties Rembo lomā."

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Silvestrs Stallone; publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV