Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Pearl Jam" jubilejā piedāvā dokumentālu filmu

Zane Caune, 31.08.2011. 10:05

Atzīmējot savu divdesmito pastāvēšanas gadadienu, grupa Pearl Jam laiž klajā dokumentālo filmu "Pear Jam Twenty". K/t „Kino Citadele" dod iespēju visiem grupas daiļrades cienītājiem piedalīties jubilejas svinībās, noskatoties filmu vienā ekskluzīvā seansā 20. septembrī plkst. 21:30.
"Pearl Jam" jubilejā piedāvā dokumentālu filmu

Dokumentālā filma "Pearl Jam Twenty" iemūžina grupas veidošanās gadus, haosu, kas sekoja grupas nonākšanai megazvaigžņu statusā, atteikšanos no slavas un sev uzticamu personu loka radīšanu, veidojot labvēlīgu darba vidi. Filma pievēršas nozīmīgām tēmām un ir veidota spilgtās krāsās, ko papildina brīžiem pat neizturami griezīga un skaļa skaņa. Tā ir montēta no vairāk nekā 1200 stundu gara materiāla, kam pieder gan reti redzēti, gan nekad neredzēti kadri, kas ataino grupas karjeru. "Pearl Jam Twenty" ir daudzpusīgs grupas Pearl Jam portrets – daļēji koncertfilma, daļēji personīgs savējo burziņa atainojums, daļēji slavinājums mūzikas spēkam un māksliniekiem, kas neielaižas kompromisos.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 30. augusta – k/t „Kino Citadele" kasēs un www.forumcinemas.lv

Biļešu cenas: Kino Kluba biedriem – 3.75 Ls; k/t „Kino Citadele" kasēs – 4.50 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV