Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Siguldas pilsētas kultūras nams aicina uz muzikālu izrādi bērniem

Baiba Bože, 31.08.2011. 12:06

29. septembrī plkst. 15.00 Siguldas pilsētas kultūras nams laipni aicina mazos skatītājus uz muzikālu izrādi bērniem „Tāltālā meža varonis".
Siguldas pilsētas kultūras nams aicina uz muzikālu izrādi bērniem

Tas ir piedzīvojumiem pilns stāsts par to, kā pazīstamajam un iemīļotajam varonim Šrekam jāatgūst sava sirdsdāma Fiona, uz kuru savas tiesības ir izteicis kaimiņu zemes princis Negantais Hugo. Bet Hugo ir viltīgs, ļoti viltīgs. Notiks sīva sacensība visas izrādes garumā. Protams, Šrekam uzdevumu veikšanā daudz palīdzēs viņa vecais draugs Ēzelītis, bez kura nebūtu iedomājama Šreka uzvara un laimīgas beigas.

Lomās:

Šreks – Stiprākais Latvijas profesionālais aktieris Mārtiņš Lūsis (ex Liepājas teātris), pārējās lomās Valmieras teātra aktieri - Māra Mennika, Aigars Apinis, Ivo Martinsons vai Imants Strads un Krišjānis Salmiņš.

Komponists - Emīls Zilberts.

Biļešu iepriekšpārdošana Siguldas pilsētas kultūras namā un Biļešu Paradīze kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv. Ieejas maksa - 2,50 Ls, kolektīviem pieteikumiem - 2,00 Ls. Vecākiem, kas uz izrādi nāk kopā ar bērniem – 1,50 Ls. ID karšu īpašniekiem, iegādājoties biļetes līdz 25. septembrim (ieskaitot), biļešu cena ir 2,00 Ls. Plašāka informācija pa tālruni 67970814.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV