Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"TV3" skatītājus sasniedz jaunākā seriāla "Doktors Hauss" sezona

Marta Zandersone, 07.09.2011. 14:55

Ilgi gaidītā seriāla Doktors Hauss septītā sezona 20.septembra vakarā sasniegs TV3 skatītājus un seriāla cienītājus. Doktors Hauss jau sen vairs nav stāsts tikai par medicīnu, operācijām un pacientiem slimnīcā. Tas ir kas vairāk! Ko sagaidīt šajā seriāla sezonā?! Hauss un Kadija mēģinās pārkāpt pašu uzliktās robežas, lai tuvotos mīlestībai. Vai abu pretrunīgās jūtas iespaidos viņu pacientus? Vai pacienti ietekmēs abu attiecības? Vai abiem vispār ir iespējama kopēja nākotne? Sekojiet jaunākajai, jau septītajai seriāla Doktors Hauss sezonai no 20.septembra ik otrdienu 21:00 TV3.

Attiecības starp Hausu un Kadiju jau ilgi svārstās starp koķetēšanu, draudzību, patiku, savstarpējo apcelšanos un nesapratni. Šajā seriāla Doktors Hauss sezonā viņi mēģinās pārkāpt šīs pašu uzliktās robežas, lai, iespējams, nonāktu līdz mīlestībai... Vai abu pretrunīgās jūtas iespaidos viņu pacientus? Vai viņu pacienti ietekmēs abu attiecības? Vai abiem vispār ir iespējama kopēja nākotne?

Hauss ar Kadiju ļoti cenšas, lai abu starpā veidotos normālas attiecības. Formans atrod Hedlijas atlūgumu un to saplēš, tai pat laikā viņa atsakās paskaidrot, kāpēc aiziet no darba un pārceļas uz Romu. Komanda cenšas palīdzēt Prinstonas slimnīcas vienīgajam neiroķirurgam, bet bez Hausa palīdzības netiek galā, savukārt slimnīca nevar uzņemt pacientus bez neiroķirurga. Diemžēl pats Hauss nekur nav atrodams.

Oriģinālais nosaukums: House M.D.

Seriāls veidots: 2010./ 2011.gadā ASV

Režisors: Gregs Jaitenss, Daniels Atiss, Migels Sapočniks

Lomās: Hjū Lorijs, Liza Edelšteina, Omārs Epss un citi

Sekojiet jaunākajai seriāla Doktors Hauss sezonai no 20.septembra ik otrdienu 21:00 TV3!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV