Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Biogrāfiska mākslas filma „Rūdijs: Džuliani stāsts" piedzīvos TV pirmizrādi

Zane Ozoliņa, 09.09.2011. 15:35

Atceroties 2001. gada 11. septembra traģisko notikumu Ņujorkā, LTV7 Svētdien, 11. septembrī, plkst. 22:15 rādīs biogrāfisko filmu „Rūdijs: Džuliani stāsts" (Rudy: The Rudy Giuliani Story), kas tika uzņemta 2003, režisors Roberts Dornhelms.

Tas ir stāsts par mērķtiecīgo un temperamentīgo Rūdolfu Džuliani, sākot ar viņa karjeras sākumu 1980. gadu Ņujorkā, kur viņš kļuva par prokuroru un beidzot ar laiku, ko viņš pavadīja Ņujorkas mēra krēslā. Stāsta centrā ir Džuliani rīcība 2001. gada 11. septembrī pēc traģiskajiem atgadījumiem viņa pārvaldītajā pilsētā – asā reakcija un stingrā nostāja padarīja viņu par nacionālo varoni pilsētnieku acīs. Paralēli notikumiem Ņujorkā un mēra rīcībai, radīta arī viņa personīgā dzīve un pārdzīvojumi – laulība, romantiskais sakars ar asistenti Kristīni Lategano, kā arī cīņa ar prostatas vēzi. Filmas pamatā ir Veina Bareta sarakstītā Rūdolfa Džuliāni biogrāfija. Titullomā - amerikāņu aktieris Džeimss Vuds („Reiz Amerikā", „Niksons", „Kazino"), kura līdzšinējo panākumu sarakstā ir divi Emmy apbalvojumi un divas nominācijas Oskaram.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV