Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ričardsa biogrāfija - uz lielajiem ekrāniem

kinokino.lv, 11.09.2011. 22:13

Grupa „The Rolling Stones" visu savu karjeras laiku, īpaši nekaunoties, demonstrējusi savu dzīves stilu, kas precīzi atbilst sauklim „sekss, narkotikas, rokenrols".
Ričardsa biogrāfija - uz lielajiem ekrāniem

Līdz šai dienai grupa tiek uzskatīta par vienu no pašām ietekmīgākajām rokgrupām pasaulē. Ģitārists Kīts Ričardss, kuram, pēc paša sacītā, pārmērīgas alkohola un heroīna lietošanas rezultātā jau tūkstošiem reižu vajadzējis „atdot galus", turpina mūziķa un aktiera karjeru.

Pirms gada Ričardss uzrakstīja savu autobiogrāfiju „Life", kurā sīki aprakstīja visu savu dzīvi: no agras bērnības līdz pat mūsdienām - par tiesām, arestiem, kaitīgajiem ieradumiem un par attiecībām ar grupas biedriem. Grāmata īsā laikā kļuva par bestselleru.

Nav pārsteigums, ka Ričardss uzreiz saņēma vilinošus piedāvājumus par memuāru ekranizāciju. Projekts atrodas izstrādes sākuma stadijā, taču The Playlist jau izteic minējumus par galvenās lomas atveidotāju: pēc avota domām, diez vai kādam izdosies labāk iejusties mūziķa ādā kā Džonijam Depam.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: Džonijs Deps un Kīts Ričardss. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV