Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tikšanās ar mākslinieku Andri Eglīti

Mūkusalas Mākslas salons, 12.09.2011. 09:16

Mūkusalas Mākslas salonā 13. septembrī plkst. 18:00 notiks tikšanās ar mākslinieku Andri Eglīti viņa jaunākajā personālizstādē "Zemes darbi".
Tikšanās ar mākslinieku Andri Eglīti

Mākslas mīļotājiem tā būs izdevība uzdot sev interesējošos jautājumus, noskaidrot dažādas nianses par darbu radīšanas procesu un pielietoto tehnoloģiju. Aicināti visi interesenti!

Turklāt, tā ir iespēja rīdziniekiem pēdējo dienu redzēt „Zemes darbu" atklāšanas ekspozīciju, kuru 14. septembrī nomainīs citi, līdz šim vēl neizlikti izstādes sērijas darbi. Ar pašreiz apskatāmajiem ekspozīcijas darbiem mākslinieks tiks prezentēts Baltijas mākslinieku izstādē "HangART-7, Edition 19 Baltikum" Zalcburgā.

Andra Eglīša personālizstādes „Zemes darbi" otrā ekspozīcija būs apskatāma līdz 8. oktobrim, bet no 14. oktobra Mūkusalas Mākslas salonā apmeklētājiem durvis vērs jauna Rūdolfa Piņņa 109. gadu jubilejai veltītā piemiņas izstāde.

Galerijas darba laiks: otrdien- piektdien 12:00-18:00, sestdien 11:00-16:00. Svētdiena, pirmdiena- brīvdiena.

http://www.mmsalons.lv/

Foto: Andris Eglītis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV