Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Denijs Boils gatavo "Trainspotting" turpinājumu

kinokino.lv, 15.09.2011. 09:50

Režisors ir stingri apņēmies realizēt ideju par savas 1996. gada filmas "Trainspotting" turpinājumu.
Denijs Boils gatavo "Trainspotting" turpinājumu

Informācija par filmas turpinājuma tapšanu ir izskanējusi jau agrāk, taču nupat režisors ir paziņojis, ka projekts noteikti tiks uzņemts. Viņš ir pārliecināts, ka visi aktieri, kuri filmējās Irvina Velša romāna ekranizācijā- Jūens Makgregors, Roberts Kārlails, Džonijs Lī Millers - būs gatavi atveidot savus personāžus arī filmas turpinājumā.

„Mēs pilnīgi noteikti plānojam uzņemt filmas turpinājumu, taču tas nenotiks tik drīz un es domāju, ka līdz tam mēs ar Jūenu vēl pastrādāsim kopā. Vismaz tā es ceru," intervijā atklāj Denijs Boils.

Režisors turpina: „Mēs vēlamies uzņemt filmu ar stāstu, kas būtu aktuāls arī tiem skatītājiem, kuri redzējuši pirmo filmu. Viņi taču arī ir pieauguši, viņiem kļuvuši aktuāli jautājumi, piemēram, „vai man būs bērni", „ar ko es dzīvošu kopā" utt. Filma, protams, var sanākt pilnīgi savādāka kā pirmā. Es domāju, tā jebkurā gadījumā būs ļoti atšķirīga. Kad tev ir divdesmit, tev šķiet, ka ar savu ķermeni vari darīt visu, kas ienāk prātā. Kad tev ir četrdesmit, tu atskaties uz savu dzīvi un nodomā: „ārprāc!". Lūk, filmas varoņi būs jau četrdesmit gadus veci un drīzumā no cietuma iznāks Begbijs, Roberta Kārlaila atveidotais varonis. Viņu cietumā varēja turēt piecus, desmit, piecpadsmit gadus - tik, cik nepieciešams sižetam. Irvins Velšs uzrakstījis grāmatas turpinājumu - Begbijs no cietuma izbēg. Savukārt Džons Hodžs ir uzrakstījis scenārija uzmetumu, kurā šī pati izbēgšana izskatās ļoti smieklīgi, pat neprātīgi. Pēc bēgšanas Begbijs cenšas atjauno attiecības ar pārējiem filmas varoņiem, nesaprotot, ka viņi ir kļuvuši par pavisam citiem cilvēkiem, iestrēguši, kā jau daudzi, savā pilsētā."

Grāmatas „Trainspotting" turpinājumā Irvins Velšs apraksta notikumus, kuri risinās desmit gadus vēlāk, un tās sižets ir par to, ka tās galvenie varoņi mēģina iesaistīties pornobiznesā. Informēsim par projekta attīstību.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto: hadrs no filmas "Trainspotting". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV