Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Teātra Observatorija sāk sezonu Rīgā

Teātra Observatorija, 15.09.2011. 13:35

Rīgas Kongresu Nama Jaunajā zālē (ieeja no Kr.Valdemāra ielas) 15. septembrī plkst. 20:00, 16. un 17. septembrī plkst. 19:00 tiks demonstrēta izrāde „Zālamana pēdējā mīla".

Izrāde „Zālamana pēdējā mīla" ir A. Kuprina stāsta „Sulamīte" mistērija, kurā skatītāji piedalās zinātniskajā konferencē. Izrādes darbība risinās 2500. gadā – cilvēkiem ir zudusi spēja mīlēt un, lai to atgūtu, varoņi ir spiesti teleportēties tālajā pagātnē –„ kad Dievs dāvāja Zālamanam neizsmeļamu mīlestības spēku, kāds nebija ļaudīm ierasts".

Zālamanam bija 300 sievas un 700 blakussievas – bet tā arī viņš nespēja rast prieku un jēgu dzīvei. „Bet tad Zālamans vēl nezināja, ka Dievs tam sūtīs tādu mīlestību, kura par pašu dzīvi dārgāka un tā nebaidās nāves". A. Kuprina klasika, skaits stāsts, kura fonā caurvijas reālu seno faktu izmeklējumi, mūsdienu garīdznieku izteikumi, un Jeruzalemes patiesās atrašanās vietas meklējumi.

Režija: Gaļina Poļiščuka
Lomās: Andris Bulis, Karina Tatarinova, Brigita Siliņa, Rihards Lepers, Zane Stocka, Olga Galljamova, Maksims Šahovičs
Scenogrāfija: L. Straube
Kostīmi: L. Dombrāja
Gaisma: Sandra Bermaka

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 15 gadu vecuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Cenas: 8-12 Ls

Biļetes iegādājamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas: http://www.observatorija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV