Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Gaļinas Poļiščukas Teātra Observatorija atklās nākotnes plānus

EasyGet.lv, 21.09.2011. 13:39

Rīgas Nami darījuši zināmu, ka ir lauzts īres līgums ar Teātra Observatoriju un ka 22. septembrī teātrim telpas ir jāpamet. Pēc solījuma par iespēju parādu atmaksāt līdz 2011. gada nogalei Rīgas Nami ir atteikušies parakstīt vienošanos par parāda apmaksas grafiku.
Gaļinas Poļiščukas Teātra Observatorija atklās nākotnes plānus

Pēc finansiālām grūtībām un piespiedu pārcelšanos uz jaunajām telpām, teātris ir piedzīvojis grūtu periodu. Sabiedrība nav bijusi informēta, ka vasaras sākumā par finansiālo līdzekļu izsaimniekošanu teātri ir nācies pamest tā izpilddirektoram un producentam.

Neskatoties uz šiem sarežģījumiem, Teātra Observatorijas aktieri septembrī vēl turpina spēlēt skatītāju pilnā zālē.

GPTO kolektīvs aicina uz preses konferenci masu mediju pārstāvjus un teātra atbalstītājus 22. septembrī plkst. 11:00 teātra observatorijas telpās K.Valdemāra ielā 5, lai ieviestu skaidrību par to, kam un kāpēc nepieciešamas Teātra Observatorijas izveidotās telpas, kurās ir ieguldīta nauda un katra teātra darbinieka dvēsele.

Gaļinas Poļiščukas Teātra Observatorija ir darbaspējīgs internacionāls kolektīvs, kurš darbos nevis vārdos veic sabiedrības integrācijas funkciju, kuram ir konkurētspējīgi radošie plāni jaunajai sezonai. Teātra trupa ir spējīga strādāt un samaksāt komunālo maksājumu parādu, ja vien tai vardarbīgi netiks liegta iespēja strādāt vienīgajā black box zālē Latvijā, ko izveidojis pats teātra kolektīvs .

Vairāk informācijas: www.observatorija.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV