Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Reklāmas kampaņā piedalās baktērijas

SIA "ACME Film", 21.09.2011. 16:40

Stīvena Soderberga filma „Infekcija" jau pirms pirmizrādes izraisīja lielu sensāciju. Filma skatāma Amerikā jau divas nedēļas un ir kļuvusi par pārliecinošu līderi filmu topā. Kanādā par šo filmu milzīgu interesi izraisīja ļoti neparasta kampaņa, kas pārsteidza pilsētas Toronto iedzīvotājus.
Reklāmas kampaņā piedalās baktērijas

Atbalstot filmu „Infekcija", kompānijas Warner Bros. Kanādas pārstāvniecība izlēma reāli parādīt, ka epidēmija, kura ir parādīta filmā, izplatās ļoti ātri, kas radīja ažiotāžu par filmu. Kinostudija šai reklāmas kampaņai piesaistīja mikrobiologus un imunologus. Kino giganti un zinātnieki kopīgi izveidoja pasaulē vienīgo reklāmas paneli no baktērijām. Dzīvos mikroorganismus – penicilīnu, pelējumu un citas baktērijas – izvietotoja uz bilborda (reklāmas plakāts) virsmas. Baktērijas ļoti ātri izplatījās un izveidoja uzrakstu „Contagion", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē „infekcija".

Rezultāts tika sasniegts: baktērijas parādīja cik ātri izplatās epidēmija, ko režisors Stīvens Soderbergs ilustrē savā filmā.

Reklāmas panelis ievietos kādā Toronto pilsētas veiklaa vitrīnā.

Kampaņas video rullītis:

Foto: kadrs no filmas "Infekcija". Publicitates foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV