Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Multikino demonstrēs "The Rolling Stones" koncertfilmu

EasyGet.lv, 22.09.2011. 13:33

"The Rolling Stones: Some Girls, Live in Texas" - iepriekš vēl nekad publikai neizrādīta koncertfilma, kurā pasaules slavenā rokgrupa uzņemta savas muzikālās karjeras zenītā, tikai divos seansos - 4.oktobrī plkst. 18:30 un 21:00 – tiks demonstrēta kinoteātrī Multikino, modes un izklaides centrā Rīga Plaza, Mūkusalas ielā 71, informē kinoteātra pārstāvji.
Multikino demonstrēs "The Rolling Stones" koncertfilmu

1978.gada ieraksts ir tehniski uzlabots līdz 5.1 līmeņa audio ierakstam. Filmā iekļauta Mika Džagera (Mick Jagger) intervija, kas ierakstīta 2011.gada augustā, kurā viņš piesaka koncertu un stāsta par nozīmīgākajiem pieturas punktiem izcilās grupas vēsturē. Koncertfilmā iekļautas vairākas „The Rolling Stones" dziesmas, kas tiek uzskatītas par klasiku: Honky Tonk Woman, Tumbling Dice, Brown Sugar, Jumpin Jack Flash, Miss You un Beast of Burden.

Grupas "The Rolling Stones" 1978.gada ASV koncertturneja, kas tika veltīta albuma "Some Girls" popularizēšanai, ir atzīta par vienu no labākajām grupas vēsturē. Turneja sekoja uzreiz pēc albuma „Some Girls" izlaišanas un līdz brīdim, kad grupa ieradās Teksasā ar koncertu, albums jau bija sasniedzis ASV hītu virsotnes, ieņemot 1.vietu. Koncerts ierakstīts 1978.gada 18.jūlijā Will Rogers Memoriālajā centrā Teksasā, koncertā, kas norisinājies patiesā The Rolling Stones gaisotnē – nesamākslots un enerģijas pārbagāts šovs tūkstošiem sajūsminātu fanu priekšā.

Biļešu iepriekšpārdošana kinoteātra kasēs un mājas lapā www.multikino.lv.

Foto: The Rolling Stones. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV