Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Izstāde "France, je t’aime!"

easyget.lv, 12.05.2007. 12:30

No 12. līdz 24.maijam Latvijas Mākslas akadēmijas aulā ir skatāma izstāde "France, je t'aime!", kurā Latvijas Mākslas akadēmijas studenti un mācībspēki demonstrē savus darbus par un ap Franciju.
Izstāde "France, je t’aime!"

Galerijas:

"Katrs Franciju redz, saprot, jūt un izgaršo citādi, taču gleznotājam ir tā laime savus iespaidus transformēt gleznās, līdz ar to piedzīvoto atklājot apkārtējiem," komentē izstādes veidotāji. 

Šajā izstādē savu Franciju eksponē tādi gleznotāji kā Jānis Andris Osis, Juris Jurjāns, Vija Zariņa, Kaspars Zariņš, Jānis Zemītis, Kristaps Zariņš, Diāna Adamaite, Aleksejs Naumovs, Linda Kozule, Anitra Bērziņa, Normunds Brasliņš, Kristīne Rubene, Irēna Lūse, Ivars Heinrihsons u.c.

Viņi Franciju mīl dažādi – cits nemitīgi dodoties uz neskaitāmām tās pilsētām, cits klusi gleznojot tepat mājās, cits garāmskrienot, cits ilgi izdzīvojot, cits jau reāli dzīvojot un "uzsūcot" visu francisko, kā, piemēram, Aleksejs Naumovs, Patricija Brekte, Anitra Bērziņa, Linda Kozule u.c., kuri vairākus mēnešus studējuši LR piederošajās radošajās darbnīcās Parīzē Cite Internationale des Artes.

Izstāde apskatāma katru darba dienu un sestdienās no 11:00 līdz 17:00, atklāšana – 11.maijā plkst. 17:00. 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV