Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nora Robertsa "Mīlas svelme"

EasyGet.lv, 28.09.2011. 14:13

Apgādā "Kontinents" iznākusi jauna pasaules bestselleru rakstnieces Noras Robertsas grāmata "Mīlas svelme", informē apgāda pārstāve Ieva Drozdova.
Nora Robertsa "Mīlas svelme"

New York Times slavenā bestselleru rakstniece iedziļinās drosmīgu un pašaizliedzīgu cilvēku pasaulē, kur versmo jūtas un adrenalīns, kur varoņiem, sekojot sirds aicinājumam, jāpieņem atbildīgi lēmumi un jāspēj sadzīvot ar bangojošām kaislībām.

Rovenas Tripas darbs ir vienlaikus ļoti aizrautīgs dzīvesveids, kurš prasa visus spēkus un ātru, nekļūdīgu lēmumu pieņemšanu. Ārēji trauslajai, bet neparasti izturīgajai sievietei ir vitāli nepieciešams izjust dzīvi ar katru elpas vilcienu, brīžiem balansējot uz naža asmens...

Nesen piedzīvojusi smagu zaudējumu, Rovena ir stingri nolēmusi neiesaistīties romantiskās attiecībās. Vai viņas prāta uzceltais aizsargmūris noturēsies pretī jaunā kolēģa Gulivera Karija neatlaidīgajiem uzmanības apliecinājumiem?

Nora Robertsa ir izcilākā New York Times bestselleru rakstniece, vairāk nekā 190 grāmatu autore. Viņas darbi izdoti gandrīz četrsimt miljonos eksemplāru. Latvijā Noras Robertsas darbu skaits ietiecas jau ceturtajā desmitā.

Lasiet arī autores grāmatas „Melnie kalni", „Mantojums" un „Svētlaimes sala".

Tulkojusi Liāna Niedra, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp..

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV