Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Muzikāla izrāde bērniem „Tāltālā meža varonis"

EasyGet.lv, 29.09.2011. 11:08

Pirmdien, 3. oktobrī, plkst.13.30 Valkas pilsētas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) ar piedzīvojumiem bagātu, muzikālu izrādi bērniem „Tāltālā meža varonis" viesosies SIA „Valmieras kinostudija", informē Valkas Kultūras nama pasākumu organizatore Līga Pandalone.
Muzikāla izrāde bērniem „Tāltālā meža varonis"

„Tāltālā meža varonis" ir piedzīvojumiem pilns stāsts par to, kā mums visiem jau sen zināmajam multfilmas varonim Šrekam ir jāatgūst mīļotā Fiona, uz kuru savas tiesības ir izteicis arī kaimiņu zemes princis Negantais Hugo. Taču Hugo ir ļoti viltīgs un tāpēc sīva sacensība notiek visas izrādes garumā. Protams, ka Šrekam daudz palīdz viņa labais draugs Ēzelītis, bez kā nebūtu iedomājama Šreka uzvara un laimīgas beigas.

Izrādes režisors – Imants Strads. Šreka lomā – Mārtiņš Lūsis, bet pārējās lomās iejutīsies Valmieras teātra aktieri: Māra Mennika, Aigars Apinis vai Kārlis Neimanis, Januss Johansons vai Krišjānis Salmiņš, Ivo Martinsons vai Imants Strads. Dziesmas aranžējis Emīls Zilberts. Izrādes garums – aptuveni 1 stunda 15 minūtes. Pirmizrāde bija šī gada 14.septembrī.

Biļešu cena – 2 lati. Biļetes nopērkamas Valkas kultūras namā pie dežuranta katru darba dienu no plkst.9.00 līdz 15.00 un no 17.00 līdz 20.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV