Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Atklāta Mātes dienai veltīta fotoizstāde “Cerību laiks”

easyget.lv, 12.05.2007. 13:30 | komentāri (2)

Fotomākslinieka Valtera Poļakova lielformāta fotogrāfiju izstāde “Cerību laiks” ir veltīta Mātes dienai un tās mērķis ir veicināt ģimenisko vērtību nostiprināšanos sabiedrībā, kā arī rosināt pārdomas par ģimenes pieaugumu.
Atklāta Mātes dienai veltīta fotoizstāde “Cerību laiks”

Galerijas:

Izstāde ir īpaša ar to, ka tajā ir izstādītas 50 lielformāta fotogrāfijas, kurās attēlotas sievietes bērniņa gaidīšanas laikā.

"Izstādes pamatā ir divu mīlošu cilvēku patiesā būtība - dzīvot, lai mīlētu un radītu. Izstāde, kuras tematika ir veltīta katras ģimenes jaukākajam un dažādu emociju pilnākajam laikam - bērniņa gaidīšanai - ir nebijis pasākums Latvijā," izstāde atklāšanā sacīja bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks.

Izstādes eksponēšanas laikā tiks vākti ziedojumi misijai "Pakāpieni", kas sniedz atbalstu sievietēm grūtniecības laikā, kā arī pamestiem bērniem.

Mākslas fotogrāfiju izstāde "Cerību laiks" ir eksponēta Rīgas Latviešu biedrības namā un šeit tā būs apskatāma līdz 31.maijam, bet tā kā izstāde ir veidota kā ceļojošā kolekcija, tad tā būs apskatāma ne vien Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās.

Paldies izstādes organizatoriem - salonam "Studija pluss".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV