Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pie mazajiem ventspilniekiem nāk "Rrrumpel...Rrrūķis"

EasyGet.lv, 06.10.2011. 09:41

12. oktobrī plkst.13:00 teātra namā "Jūras vārti" viesosies Latvijas Leļļu teātris ar krāsaino un dzīvesgudro izrādi "Rrrumpel...Rrrūķis", informē t/n "Jūras vārti" projektu vadītājas asistente Santa Līce.
Pie mazajiem ventspilniekiem nāk "Rrrumpel...Rrrūķis"

Leļļu teātra repertuāru papildinājusi jauna, krāsaina, neparastas formas izrāde, ko iestudējis viesrežisors no Spānijas Plamens Dipčikovs. Kopā ar aktieriem Danu Lāci un Miķeli Žideļūnu un mākslinieci Ani Petrovu, režisors iedzīvinājis daudzās tautās pazīstamo pasaku par Rumpelrūķi - attapīgo, veiklo un vienmēr savu labumu atrast spējīgo „labdari", kurš naski meklē un izmanto jebkuru situāciju, lai uzlabotu savu dzīvi un karjeru. Taču šim rūķītim bez nelāgiem nodomiem piemīt arī šarms, gudrība un asprātība, kas izrādes notikumus savij krāšņā spēlē - te ir gan bravūrīgais princis-students, gan biklā, bet skaistā Dzirnavnieka meita, gan viņas tēvs, kurš ar darbu un pacietību neļauj piezagties nabadzībai, gan dzīves baudītājs karalis - kas notiks, kad viņi visi satiksies? Aktieru virtuozā leļļu spēlē un izrādes satura bagātībā savu stāstu atradīs jebkurš skatītājs - vai tas būtu bērns vai pieaugušais."

Izrādi iesakām no sešu gadu vecuma.

Vairāk lasiet www.teatris.lv un www.jurasvarti.lv

Biļetes iespējams rezervēt, zvanot pa tālruni 636 24272

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV