Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Komentāri rakstam: Mazliet par “Skaņu meža” jaunajiem mūzikas video eksperimentiem

jaunākie lejā

:) 12.05.2007. 22:25

Skaistas bildes :) Tādas ar fīlingu :)

Mikus 13.05.2007. 15:09

Lilum liels paldies..D

skaidriite bla » ccc 13.05.2007. 18:08

skaņu mežš 2007, nu gan!

hahahaha nākamgad arī arī te piedalīšos!!!

sitīšu kaut kādu pannu un bļaušu stulbā balsī. un visi uz mani skatīsies un novērtēs kā baigo mākslinieci un maksās man!

nu ir pasākumi kas ir izdevušies un pasākumi kas nē... nu ok. varbūt interesanti vel pasmieties par mūziķiem [īpaši par velnu, kas uztājās ap vieniem vakar 12. maijā ] bet tās filmas. nu pizģec. es man liekas interesantāk čurāju, nekā skatos filmu, kur ebreju tantiņa stāsta kā pērk palagus :)


jeee

tādi mākslinieki :D



hallllo

suunlaacis » skaidriiitei 13.05.2007. 18:44

tu esi forsha. paklau, ljoti daudzas grupas bija ljoti profesionaalas savaa speelee, daudzaas grupaam tas bija vienalga, bet vinjiem tas bija vienalga, jo vinji taapat bija forshi, un daudzi neprashanu speeleet pietiekoshi pieklaajiigi paarveerta speeleeshanaa.
speeleeja arfiste, kura piedaliijaas vienaa Bjorkas albuumaa kopaa ar to otru pietiekoshi populaaro tanti. killl bija vienkaarsi monstri gan vizuaali, gan muzikaali. the books un boredoms ir pietiekoshi populaari un profesionaali speelmanji. bija loti daudz arii pilniigi pieklaajiigu muuzikju. taa kaa viss ko es varu tev pateikt, ej dirst.

un orbiita? vinja tur vispaar bija bezsakaraa. cilveekiem, kas vispaar skatiijaas galldnieciibas sovus, uz Orbiitu nebija laika iet, jo grupas mainiijaas pietiekoshi aatri.

julius 13.05.2007. 23:03

loti patika...tik biletes nakamgad bik letakas ludzu...un plashaak...

MaijuAija 14.05.2007. 10:32

Noteikti piekrītu suunlaacim, ka, ja mēģināji izsekot visām SM performancēm/koncertiem, tad nebiaj ne laika pat tādā Orbītā ieiet iekšā. Lai gan, lai atpūtinātu savas kājas 2 reizes ielīdu tur iekšā... Un vai zinies, tur tiešām ĶIPmākslu rādīja. Hui ņepoimu.
Savukārt grupas/izpildītāji - ļoti labi- interesanti, daudzpusīgi, psihodēliski, jautri un visādi! Vienīgi, esmu šokā par Latvijas Gāzes sadistisko izturēšanos pret žurciņām.
Cena nebiaj nemaz tik liela - trijās dienās daudz labu mūziķu uz skatuves kāpa. Ja par katru vajadzētu savu 3-5 Ls izdot, tad tur sanāktu uima-puima naudiņas.
Man patika patika patika :]

XxX 14.05.2007. 11:38

!

hellz 14.05.2007. 12:51

Shogad uz Skanu Mezu bija sanaakushi daudz cilveeku no malas, kuru aciis vareeja lasiit:"Kas sheit par trako maaju daraas!" Skiet skaidriite bija viena no tiem! Un manupraat naakamgad sho pasaakumu vajag mazaak reklameet, jo tie cilveeki, kas intereseejas & klausas shaada tipa muuziku, zinaas visu info par Skanu Mezu.

Personiigi man visvairaak patika 2005 Skanu Mezs, kas bija vairaak smagaaks & veersts uz industrijas evoluciju, arii video instalaaciiijas bija jaudiigaakas nekaa shogad.
Laiks raadiis.

Kaarlis 14.05.2007. 16:40

Katraa pasaakumaa ir labaak un sliktaak izdevushaas lietas. Domaaju, ka tomeer bija interesanti. Pat ja dazhbriid jutos garlaikots, tie interesantie mirklji to atsveera. Un par filmaam + video... Ja cilveekiem tas neinteresee, tad gluzhi vienkaarshi nav jaaskataas. Un bija jau arii dazhi interesanti darbi.

titāns » visiem autoriem 14.05.2007. 16:52

Nu protams ka tas viss nav nekas ģeniāls. Ja autori un izpildītāji paskatītos uz to ar vēsākām acīm. Var visas šīs muļķības darīt arī ar tādu kā cirka piesitienu. Jo, protams ka jēga un vērtība nav šitam nekāda. Par filmām, vienīgās kuras bija labas, tās bija 16 mm vecās filmas. Taisnība Ivaram, daudzas no tām neviens no jaunajiem autoriem nepārsplāus.
Paldies par jauko recenziju.

SuunuLaacis 15.05.2007. 21:16

1) mani interesee kino, bet nu zini, es tomeer dodu prieksroku grupaam, kas speciaali no Norveegjijas, ASV, Japaanas, Islandes un veelsazinkurienes braukushi speciaali uz sho festu. Kino tomeer skatos briivaakos briizjos, jo filmas un shovi gaaja paraleeli, man zjeel piem. cilveeku, kuri deelj Orbiitas nokaveeja Killl uzstaashanos.

2) Reklaama tieshaam bija paaraak liela un dalja publikas vienkaarshi atnaaca 'prikola' vai 'naudunavkurliktkautkurjaaaiziet' peec. Tas ir tikai patiesi, ka cilveeki, kuri par to visu intereseejas, infu par to dabuus. Rezultaata arii galdnieciibas zaale populaaraako vecju laikaa bija smagi parpildiita. Netikshanu normaalaa vietaa gan cilveeks, kurs maksaa 15 ls, nav pelniijis.

3) Par recenziju... nu kaut vai

"Nevienam neinteresē individuālas problēmas, globālismā ir spēks.

Nu ir īsa pauzīte, es aizveru acis un baudu notrūkušās 16 mm lentas klikšķēšanu ap lentas rulli. Tiek paziņots, ka pirms latvju īsfilmām notiks performance."

Pirmais ir ļoooti spēcīgs apgalvojums. Nu ļooti.
Diemzjeel taadaa gadiijumaa nesaprotu kaadaa debiilaa sakaraa tad tu raksti savas individuaalaas probleemas ar notruukusho 16 mm lentu? Nevienu tachu tas neinteresee? Jeb arii tad ir taa, ka visi lasa to, kas nevienu neinteresee? Nespeeju saprast. Un no kaa veidojas globaalas probleemas? Ir taada nenormaalaa atstarpe, kas noskjir globaals / individuaals. Vai cilveeki kaa +/- individuaalas butnes neizjuut globaalas probleemas uz savas aadas?

Un vispaar es sapratu, ka runa par Skanu Mezu kaa taadu aizgaaja pilniigaa bezteemaa, jo raksts ir tikai par kino un bildees vienkaarshi bezteemaa paraadaas viens no skatuves maaksliniekiem. Jeb arii tas saistiits ar to, ka Goodiepal projiceeja paaris filmas? Nu, patiesiiba taada, ka Skaidriisu vienmeer buus vairaak nekaa cilveeku, kas ir iistaa Skanu Meza publika, taa kaa lielaakaa probleema laikam bija tieshi paarreklameetiiba. Arii nelaagai lielaa uriina pelkje.

SūnuLācis » hellz 15.05.2007. 21:19

2005. gada mežš bija ļoti stipri tendēts tieši uz industriju, taatad uz veel shauraaku cilveeku loku. Un tas saaka kljuut jau nedaudz apniciigi.

Bet projekcijas toreiz tiesaam bija speeciigaakas.

Dievs >> su****laacim 15.05.2007. 23:00

...gudrākais paklusē...

SūnuLācis » Dievs 16.05.2007. 15:19

Tad kāpēc tu neklusē, jopcikarārā?
Man tiešām kretinē sava pašam sava viedokļa apgāšana.

Krika » Sūnulācim 16.05.2007. 15:54

autora atkape par 12 mm filmu nav uzbaziga un ta tiesam nevienu neinterise. Sūnulāci, Tu tak esi safarejies, baigi nervozs. nomierinies. viss ir forši, pasauli neizmainīsi.:)))

Taisnība » SūnuLācim 16.05.2007. 16:02

Smieklīgi te dalīt Skaidritēs un Skaņu meziniekos cilvēkus. Abiem ir taisnība. Skanu mezs ir izjutu pasakums un šī māksla nav kā klasika. Te tu nevari novertet otas triepienu lai arī tev nepatik glezna. skanu meza tev kautks patīk vai arī nepatik. Šī māksla nav vērtējama viennozīmīgi. Un bērnišķīgi ir Sūnu Lāci te moralizet, kas ir kas!

SūnuLācis 16.05.2007. 21:51

opinions are like assholes - everybody has one.
Man piemēram smieklīgs liekas niks Taisnība >:), pozitīvā nozīmē.

es personiigi domaaju, ka var gan iedaliit cilveekus, kas iet klausiities muuziku / kas iet ietuseet / piedzerties / iedzert kaadu kokčiku uz sava mīļotā rēķina.
pēdējai grupai pa retu brīdi paskatoties uz skatuvi tad arī varētu izveidoties apmēram tāds priekšstats kā Skaidrītei.

es moš esmu nenormāli bērnišķīgs, bet tāds es piedzimu, tāds es uzaugu, tāds arī pašlaik apkārt priecīgi palēkdamies staigāju.

peace 16.05.2007. 22:35

V

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV