Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras pasākumu ceļvedis šai nedēļas nogalei

EasyGet.lv, 14.10.2011. 11:22

Šajā nedēļas nogalē mūzikas dzīvē iemirdzēsies divi ikgadēji festivāli - Jaunās mūzikas festivāls Arēna un mūzikas un mākslas festivāls Bildes.
Kultūras pasākumu ceļvedis šai nedēļas nogalei

Piektdien, 14. oktobrī, Latvijas Nacionālā teātra O!Kartes Jaunā zālē tiks uzvests multimediālais projekts "Nebeidzams gabaliņš dzīves", kura kodolu veido dziedātāja un koklētāja Birutas Ozoliņas un DJ Monsta. Mūziķu uz tikšanos ar skatītājiem aicinās arī sestdien.
Lielajā Ģildē notiks Jaunās mūzikas festivāla "Arēna" atklāšanas koncerts "Balss sitaminstrumentu sfērās".
Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Simfoniskais orķestris Fransa Rasmusena un citu dāņu diriģentu vadībā sniegs koncertu "Zem ziemeļu saules".
Melngalvju namā koncertā „Zelta laikmeta baroka šedevri" muzicēs Sinfonietta Rīga baroka ansamblis kopā ar igauņu klavesīnistu Reinutu Tepu.
Kafejnīcā "Taka" viesosies eksperimentālās mūzikas mākslinieks Holzkopf no Kanādas. Gaidāma pašmāju eksperimentālās mūzikas mākslinieka, teātra režijas un aktiermākslas lietpratēja Toma Auniņa uzstāšanās.
Tabakas fabrikā skaņu mākslas izstādes Resonance Riga atklāšanā spēlēs aktuālais Mančestras elektroniskās mūzikas producents Holy Other.
Pasaules mūzikas krogā "Bubamara" uz pancīgi blūzīgām trakulībām aicinās kroga senie paziņas Adamsu famīlija.
"Melno cepurīšu balerijā" uzstāsies grupas Tesa un Parara.
Klubā Artelis pasākumu sērija "Intelligent Debosch" atklās jauno sezonu.

Sestdien, 15. oktobrī, koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies jaunā un daudzsološā britu mūziķe Anna Kalvi.
Spīķeru koncertzālē sitaminstrumentālists Guntars Freibergs piedāvās savu jauno programmu, kas tapusi kopā ar franču ievērojamo mūziķi un improvizētāju, vibrafona un marimbas spēles iespēju drosmīgu paplašinātāju Emanuelu Sēžurnē.
"Nabaklab" koncertēs grupas Audrey Fall, Faithful In Misfortune un Cacophonics.
Bārā „I Love You" uzstāsies britu dziesminieks Niks Pārkers.
Pasaules mūzikas krogā "Bubamara" nepieradinātās mākslas cienītājus gaida otrā folk/ electro nakts Dvēseles spogulis.
Klubā "Depo" koncertēs latviešu psihedēliskā rokgrupa Soundarcade. Kā vakara viesi uzstāsies krēslas mūzikas terapeiti - Apziņas parazīti.
"Teātra bārā" koncertēs apvienība Suņa stunda.

Svētdien, 16. oktobrī, pasaules mūzikas krogā "Bubamara" uz muzikālo pēcpusdienu ielūdz pieredzējuši lietuviešu džeza mūziķi – ģitārists Prans Kentra un volātiste Marija Aljukaite.
Lielajā Ģildē mūzikas un mākslas festivāla "Bildes 2011" ietvaros notiks Folkkoncerts.
Klubā "Nabaklab" koncertēs grupas Endname (Krievija - doom/post-metal), Cosmonaut's Day (Krievija - post-metal) un Tesa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV